Novice - O Slonepu

novica

SLONEP.net mesečno obiskuje 82.000 različnih obiskovalcev

Objavljeno dne 29.05.2009

Spomladansko merjenje obiskanosti spletnih strani MOSS, ki ga izvaja Oglaševalska zbornica Slovenije, je pokazalo zelo visok doseg spletnega nepremičninskega portala SLONEP.net. V aprilu je portal obiskalo skoraj 82.000 različnih obiskovalcev s Slovenskih IP številk. S tem se je SLONEP.net uvrstil med 30 slovenskih spletnih strani z največjim mesečnim dosegom.

Od 1. aprila do 30. aprila 2009 je SLONEP.net obiskalo 81.741 različnih obiskovalcev s slovenskih IP številk, kar predstavlja 7,2 % celotne slovenske spletne populacije. To ga uvršča na prvo mesto med tematskimi portali, ki ne pokrivajo področja zabave in na 29. mesto med vsemi v raziskavo vključenimi spletnimi stranmi. Čeprav rezultati, zaradi spremembe metodologije merjenja, niso primerljivi z rezultati merjenja jesen 2008, pa kljub temu kažejo veliko povečanje dosega, kar kažejo tudi interne meritve.

Spletna stran z največjim dosegom je ponovno Najdi.si, sledijo pa 24ur.com, Siol.net, Rtvslo.si, Bolha.com, Tis.telekom.si, Avto.net, Zurnal24.si, Delo.si in Mojvideo.si. Strani, ki so se uvrstile pred SLONEP.net, lahko uvrstimo v tri skupine: novice, oglasniki in zabava. Edina spletna stran, ki je tematsko povezana z nepremičninami in ima večji doseg kot SLONEP.net je oglasnik Nepremičnine.net, ki ima doseg dobrih 100.000.

Velik doseg SLONEP.net kaže na kakovostno delo celotne ekipe, ki se bo še naprej trudila za povečanje obsega in kakovosti vsebin.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog