Vprašanja - O Slonepu
Število ustreznih rezultatov: 25
Možnost izbrisa stalnega prebivališča? (lovlah)
V podnajemniškem stanovanju živimo 10 let, kjer smo bili tudi stalno prijavljeni. Najemodajalec kar naenkrat potrebuje stanovanje, ki nam ga daje v najem. Preselili se bomo k drugemu najemodajalcu, ki pa nas ne želi prijaviti za stalno. Ali s tem izgubimo pravico do stalnega bivališča in ali nam lahko dosedanji najemodajalec odpove pravico do stalnega prebivališča, glede na to, da bomo odslej živeli pri drugem najemodajalcu, ki pa želi, da se pri njem prijavimo samo kot na začasnem prebivališču? ... (SLONEP)
Ali SLONEP.net spremlja obseg prometa z nepremičninami? (gregor)
Ali na vašem portalu beležite rast in upad prometa z nepremičninami v Sloveniji? Recimo, promet je 2 % višji kot prejšnje četrtletje ali pa lansko leto.  ... (SLONEP)
Kako izbrisati neodgovorjeno vprašanje? (Jožica)
Kako izbrišem 17.3. zastavljeno, vendar še neodgovorjeno vprašanje? Lep pozdrav, Jožica ... (SLONEP)
Vračilo odškodnine - kdaj dobim odgovor? (P.A.)
Lepo pozdravljeni ! Kdaj bom dobil odgovor na vprašanje z dne 26.11.2008? ... (SLONEP)
Kdaj dobim odgovor na vprašanje "dedovanje po očetu in tožbe-10301?" (zvonka)
Prosim za odgovor na vprašanje -10301.... (SLONEP)
Kdaj boste odgovorili na vprašanje o površini pomožnih prostorov? (S.F.)
Spoštovani, Zanima me, kdaj lahko pričakujem odgovor na moje vprašanje glede površine pomožnih prostorov? Lepo prosim za čim prejšnji odgovor, Lep pozdrav, Sonja ... (SLONEP)
Zakaj ni odgovora na moje vprašanje? (Faca)
Zakaj ni odgovora! Zelo cenim vaše mnenje, vendar nisem dobila odgovora na vprašanje 19.09. Ponudnik podal na UE ponudbo o prodaji zemljišča, vendar ga noče prodati. Lepo prosim za odgovor! ... (SLONEP)
Obstaja spletni portal o hrvaških nepremičninah? (David)
Ali obstaja podoben portal kot je SLONEP, za hrvaške nepremičnine in gradnjo? ... (SLONEP)
Zakaj na moja vprašanja iz dne 22.8.2006 ni odgovorjeno? (ogard)
Vprašanja z dne 22.08.06 se ne nahajajo med neodgovorjenimi, pa tudi med odgovorjenimi ne več. Kako si naj to razložim? So preveč težavna?... (SLONEP)
Kdaj dobim odgovor na vprašanje? (ogard)
Sprašujem, kdaj lahko pričakujem odgovore na vprašanja z dne 22. 8. 2006?... (SLONEP)
Gozd? (gozdovka)
V kakem okolju gozd ne uspeva? Kaj je gozd? Kako je v gozdu s svetlobo, rastjem, živalmi? Kako se moramo obnašati v gozdu in zakaj? Iz česa zraste drevo?... (SLONEP)
Oglaševanje samostojnih podjetnikov na SLONEP.net? (Via real s.p. )
Sem samostojni podjetnik z dejavnostjo marketinga, raziskave trga (nepremičninskega).... svetujem, prodajam informacije, tudi s področja nepremičninskega trga, zbiram ponudbene in povpraševalne informacije na istem področju. Zanima me možnost oglaševanja na SLONEPu. Nisem klasična nepremičninska agencija.... (SLONEP)
Kako razporejate stanovanja glede na število sob v vaših analizah? (Andrej)
Zanima me kolikšni so velikostni razredi klasifikacije stanovanj po številu sob? Recimo, 45m2 veliko stanovanje je lahko 1-sobno lahko pa 2-sobno. Na kakšen način jih razvrščate v vaših analizah? LP in hvala za odgovor. ... (SLONEP)
Zastarele tipske pogodbe na SLONEPu? (Informirani)
Na vaši strani sem si želel ogledati tipsko najemno pogodbo, ki bi jo lahko uporabil pri najemu stanovanja. Po branju le te se je izkazalo, da se nanaša na zakon, ki več ne velja. V XVIII členu tipske pogodbe piše, da lahko lastnik odpove pogodbo pod pogoji določenimi v 53. členu stan. zakona. Veljavni zakon v 53. členu o tem ne govori. Pričakoval bi, da so na vašem portalu ažurni podatki. Novela zakona je bila po mojih informacijah leta 2002 oz. 2003 skratka od takrat je preteklo že kar nekaj časa, da bi jo vi lahko že popravili. Lep pozdrav in hvala za odgovor.... (SLONEP)
Kdaj odgovor? (jakica)
Zanima me, ali lahko pričakujem odgovor na zastavljeno vprašanje? Ali je možno, da odgovora tudi ne bo? Torej: vedno odgovorite na vprašanje? Je torej potrebno biti potrpežljiv in počakati? Hvala! Pa brez zamere!... (SLONEP)
Po kakšnem vrstnem redu odgovarjate na vprašanja? (Špela)
Spoštovani! Zanima me po kakšnem vrstnem redu odgovarjate na vprašanja? Poslala sem vam 2 vprašanji v sredini novembra, vendar še ni odgovora. Že pa odgovarjate na vprašanja, ki so bila postavljena mnogo kasneje. Lep pozdrav. ... (SLONEP)
Ali na vprašanje dobim odgovor? (marija)
Spoštovani! 13. 11. ste objavili moje vprašanje o stavbi na parceli, ki ni plačana. Ker je situacija zelo resna in ker gre za eno najmočnejših gradbenih podjetij, ki noče plačati dolga, bi resnično potrebovala odgovor. Hvala! ... (SLONEP)
Zastarele aktualne teme (Nina)
Pozdravljeni!Imam bolj pripombo kot vprašanje. Na strani Zadnje novice imate poleg Novic in Dosjejev tudi Aktualne teme. Na žalost naslovi pod aktualnimi temami že dolgo niso več aktualni (sejem DOM marec 2002,..). Morda bi jih po tolikšnem času zamenjali z (res) aktualnimi. Izbor tem (napovedi dogodkov, ki so povezani z nepremičninami, notranjo opremo,..) se mi sicer zdi dober in škoda bi bilo, da bi ta rubrika postala ˝neaktualna˝. Na splošno pa se mi zdi stran Slonep zelo zanimiva, informativna in predvsem uporabna, tako da jo prek vasega obveščanja o novicah, obiščem skoraj vas dan. Predvsem prav so nam do zdaj prišli Pravni nasveti in Življenske situacije, ki veliko pripomorejo k osnovni razsiritvi znanj ˝povprečnega˝ človeka in mu pomagajo izogib marsikateri neprijetni situaciji, ki so v zadnjem času precej pogoste. Želim vam še naprej veliko uspehov in tako dobro delovanje v nepremičninskem informiranju.Z lepimi pozdravi.... (SLONEP)
Kako najti slike rož in drugih rastlin? (NN)
Na vaših straneh naštevate veliko število različnih rastlin, ne objavljate pa njihovih fotografij. Boste objavili fotografije vseh rastlin oz. ali jih je mogoče najti kje drugje?... (SLONEP)
Neodgovorjena vprašanja na Slonepu (NN)
Zanima me, zakaj so določena vprašanja (tudi zanimiva) neodgovorjena.Hvala za pojasnilo.P.S.Gre namreč za vprašanje o solastnini z materjo z dne 11.04.2003.... (SLONEP)
Alii SLONEP obvesti po emailu, ko je vprašanje odgovorjeno? (NN)
Če jaz postavim vprašanje na vaših internetnih straneh slonep-a ali me o odgovoru obvestite po mailu? ... (SLONEP)
Nezadovoljstvo z VPRAŠANJA - ODGOVORI na Slonepu (NN)
S spoštovanjem ! Uporabniki vaših spletnih strani smo bili izredno navdušeni nad rubriko "vprašanja - odgovori ". Žal pa se je to kmalu izjalovilo, saj vprašanja sprejemate, a odgovorov niste sposobni posredovati, kot uvodoma zagotavljate. Prosim, če kaj ukrenete in ne zavajate nas. Če ne zmorete izpolnjevati svojih obljub, potem je bolje, da to rubriko ukinete in bo manj živčnih pričakovanj na vaše odgovore, ki jih ni mogoče dočakati. Lep pozdrav ! ... (SLONEP)
Nakapa pri Slonep analizah cen nepremičnin? (NN)
Spremljam vaše strani v zvezi s cenami stanovanj v Ljubljani. Na eni od vaših strani sem naletel na podatek, ki mi je nerazumljiv in predvidevam, da je lahko prišlo do 'tiskarskega škrata'. Na vaši strani (enako tudi na odgovarjajoči arhivski strani) si v tabeli "Stanovanja v Ljubljani - povprečna cena v DEM/m2" svrednosti za garsonjero sledijo (po obdobjih) 1881,2778,2253, - v letu 1995, in nato 2497,2513 itd v letu 1996, v kasnejših obdobjih pa te cene počasi in enakomerno rastejo. Predvidevam da je podatek 2887 dem/m2 napačen, saj je težko verjeti, da je cena iz drugega tromesečja iz vrednosti 1881 narasla za cca 47% in nato v naslednjem obdobju zopet padla na vrednost 2253 dem/m2... (SLONEP)
Oglaševanje na Slonepu (O.)
Zanima me, ali oglašujete nepremičnine samo na ljubljanskem področju ali tudi drugod po Sloveniji, npr. Maribor?... (SLONEP)
Trendi cen poslovnih nepremičnin za celo Slovenijo (JO)
Ali obstajajo izračuni trendov cen poslovnih nepremičnin za celotno slovenijo. Prosim vas, če mi lahko odgovorite in sporočite internetno stran, kjer je možen dostop do teh podatkov. V naprej se vam lepo zahvaljujem. ... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog