Pravno pojasnilo SLONEP.net

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na portalu so informativne narave. Družba Meganet d.o.o. se bo trudila za optimalno delovanje portala, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo portal slonep.net na lastno odgovornost. Niti družba Meganet d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Meganet d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba Meganet d.o.o. ne more biti odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe Slonep.net.

Družba Meganet d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na slonep.net ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Družba Meganet d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s Slonep.net. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Meganet d.o.o. za vse primere izključena.

Varstvo podatkov

Družba Meganet d.o.o. samodejno zbira podatke o vaši uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani ste največkrat obiskali, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki so anonimni. Družba Meganet d.o.o. podatke uporablja za lastne potrebe.

To pravno obvestilo je podvrženo spremembam. Vse spremembe so za vas zavezujoče, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, se ne strinjate z njimi, vas prosimo, da strani ne uporabljate več.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog