Novice - Investicije

Oglasno besedilo

Lunos med 100 najboljših podjetij na svetu

Objavljeno dne 24.10.2019

Kakovost je to, kar se obdrži skozi čas. Na začetku je bila inovacija: LUNOS je iznašel prezračevalni zidak kot pasivni prezračevalni sistem za kuhinjske shrambe, ki so bile prezračevane od zunaj – v letih gospodarskih čudežev (1950-60), ko je bilo veliko povpraševanje po novih in praktičnih stanovanjskih konceptih. Kmalu zatem je LUNOS postal eden najbolj znanih proizvajalcev stanovanjskih prezračevalnih sistemov. Z uporabo zelo trpežnih kompatibilnih komponent in ugodnih rešitev smo v bivalnih objektih dosegli znatno izboljšano mikroklimo v stanovanju in primerne pogoje za zdravo gradbeno substanco brez vlage. Kontinuirano zagotavljanje takšnih rezultatov je uvrstilo LUNOS med vodilna podjetja - partnerje pri novogradnjah in obnovi objektov.

 

V Berlinu smo odprli največji center za razvoj in proizvodnjo prezračevalnih sistemov na svetu. Na svečani otvoritvi sta se nam pridružila tudi nemški minister za gospodarstvo in župan Berlina.
15.000 m2 zgrajenih v enem letu. Ponosni! 

 

LUNOS SLOVENIJA

Prav tako lahko ponosno povemo, da je bilo v mesecu septembru podjetje Lunos Slovenija v okviru World Quality Award commitment izbrano za enega izmed 100 najboljših podjetij na svetu.

V svetovni konkurenci smo uspeli potrditi svojo odličnost in tudi Slovenijo postaviti na zemljevid poslovno uspešnih držav sveta. 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog