Vprašanja - RazpisiKdaj bo letos razpis za neprofitna stanovanja v Kopru?

VPRAŠANJE:

Zanima me, če bo v letu 2008 MOK objavila razpis za dodelitev neprofitnih ali socialnih stanovanj? Rada bi zaprosila in, če mi lahko svetujete glede same vloge. Namreč sem stara 31 let, državljanka RS ter stalno prijavljena v 3 sobnem stanovanju pri starših, kjer so še prijavljeni sestra ter njuna dva otroka. Zanima me ali je kaka možnost pridobiti neprofitno stanovanje, če vložim sama vlogo? Hvala za odgovor.

(anja)


ODGOVOR:

Podatkov o tem, kdaj namerava posamezna občina objaviti razpis za neprofitna stanovanja, nimamo. Občine izvedejo razpis, ko imajo na voljo prosta stanovanja. Pri manjših občinah so razpisi na nekaj let, pri večji, kot je tudi MO Koper, pa običajno vsako leto, vendar datum ni vnaprej znan. Zato vam svetujem, da redno spremljate spletno stran MOK, in sicer del, kjer so objavljeni javni razpisi.

Poskusiti na razpisu je vsekakor smiselno. Več o samem razpisu in o vlogah, pa si lahko preberete na področju Neprofitna stanovanja.

21.04.2008 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog