Vprašanja - Razpisi
Število ustreznih rezultatov: 91
Stran: 1 2 3 4
Kakšen je postopek za pridobitev subvencije za menjavo oken? (MARIJA)
V mesecu juniju nameravam menjati vsa okna in vrata na hiši, vrednost okoli 6.000 €. Zanima me postopek za pridobitev subvencije in koliko ta znaša? ... (SLONEP)
Ali mi pripada subvencija za mlado družino in na kam naj se obrnem? (pat)
Zanima me subvencija za mlade družine. Z možem sva leta 2008 vzela hipotekarni kredit in zgradila hišo. Imava 2 otroka, eden predšolski in eden šolski. Imava zelo velik obrok za kredit in nizko plačo, zato me zanima ali nama pripada subvencija in na koga se naj obrnemo? ... (SLONEP)
Kako do nepovratnih sredstev za zamenjavo azbestne kritine? (Marija)
Zanima me ali je možno dobiti nepovratna finančna sredstva za kritino, in sicer zamenjali bi azbestne salonitne plošče.... (SLONEP)
Kdaj bo razpis za neprofitna stanovanja v Kopru? (sara)
Zanima me, kdaj bo razpis za neprofitna stanovanaja v Kopru in kje se lahko dobi več podatkov?... (SLONEP)
Subvencioniranje gradnje poslovnih objektov? (MIKI)
Zanima me, če obstaja kakšen javni razpis za subvencioniranje gradnje poslovnega objekta? Poleg že obstoječe delavnice nameravamo dozidati še eno, pa nas zanima, če lahko kjer koli dobimo kakšna sredstva? Na koga se lahko obrnemo oziroma kje poiskati subvencije? ... (SLONEP)
Subvencija za zamenjavo centralne kurjave? (janči)
Letos nameravava s partnerjem narediti centralno kurjavo na drva. Hiša je starejša in je brez centralne kurjave in jo dejansko celotno prenavljamo. Zamenjali smo tudi že okna. Slišala sem za subvencije in prosim za razlago, kako je s tem? ... (SLONEP)
Razpis za varčne hiše? (NN)
Ta naj bi bil samo za zamenjavo obstoječih oken ali za novogradnjo. Je kaj drugega mogoče za gradnjo varčnih hiš? ... (SLONEP)
Oprostitev upravne takse za mlade družine? (Vitjan)
Spoštovani, zanima me, če obstaja kakšna možnost, da sva s partnerko pri reševanju družinskega stanovanjskega problema z gradnjo hiše oproščena upravne takse, kljub temu, da v ZUT-u piše, da se za mlado družino štejeta starša, stara največ 30 oz. 35 let. Kot oče sem star 43 let, ona 41, pričakujeva pa svojega prvega skupnega otroka (mojega prvega nasploh). Z nama živi še njen nezakonski sin, ki obiskuje 1. letnik srednje šole. Lep pozdrav in hvala za odgovor. ... (SLONEP)
Ali obstajajo subvencije za mlad par? (mia mai)
Pozdravljeni. Sva mlad par (eden zaposlen, drugi študira). Ravnokar sva vzela stan. kredit in si kupila hišo. Mesečna anuiteta bo krepko višja od 1/3 najinih mesečnih prihodkov (plača in štipendija). Zanima naju, če obstajajo kakršnekoli subvencije (za prvi stanovanjski problem, za centralno, zamenjavo oken ipd.) za mlad par. Najlepša hvala za vaš odgovor. Lepo se imejte.... (SLONEP)
Kdaj bo letos razpis za neprofitna stanovanja v Kopru? (anja)
Zanima me, če bo v letu 2008 MOK objavila razpis za dodelitev neprofitnih ali socialnih stanovanj? Rada bi zaprosila in, če mi lahko svetujete glede same vloge. Namreč sem stara 31 let, državljanka RS ter stalno prijavljena v 3 sobnem stanovanju pri starših, kjer so še prijavljeni sestra ter njuna dva otroka. Zanima me ali je kaka možnost pridobiti neprofitno stanovanje, če vložim sama vlogo? Hvala za odgovor.... (SLONEP)
Obnova dvigala in izgradnja toplotne podpostaje (Polo)
Sem predstavnik lastnikov v večstanovanjski stavbi, kjer moramo pristopiti k obnovi dvigala (zadostiti novemu pravilniku, ki je usklajen z evropskim ), ter po zahtevi TOM-a zgraditi novo toplotno podpostajo (TOM je napeljal mimo bloka vroči vod). Zanima me, ali je možno za to pridobiti kakšna evropska ali slovenska denarna sredstva. Če to obstaja, na katero ustanovo se moramo obrniti s prošnjo. Hvala in lep pozdrav.... (SLONEP)
Dve osebi v neprofitnem stanovanju za samske? (Putrih Slavica)
Na razpisu stanovanjskega sklada MOL za neprofitna stanovanja 2006 sem se uvrstila na prednostno listo A, za samske. Ker se je od takrat situacija spremenila: pred dobre pol leta sem spoznala fanta, s katerim sedaj živiva skupaj v profitnem najemniškem stanovanju, kjer sem prej stanovala sama, me zanima sledeče. Iz Mol-a so mi sporočili, da imajo sedaj neprofitno stanovanje zame (30-35 kvadr. metrov) in, da naj pridem podpisat najemno pogodbo. Ali je možno, da se skupaj z mano vseli tudi fant, ki ima sicer stalno prebivališče v MB, kjer je tudi lastnik garsonjere, ki jo oddaja, vendar ima službo v LJ?... (SLONEP)
Subvencije kot pomoč mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega problema (sanja)
Zanima me, če bodo družine, ki so prejšnje leto bile upravičene do subvencij za mlade družine, ki jih je razpisal stanovanjski sklad RS, tudi letos upravičene do teh subvencij in ali je potrebno oddati novo vlogo? Hvala.... (SLONEP)
Nepovratna sredstva za zamenjavo oken? (Nataša)
Pozdravljeni! Slišala sem, da lahko ob zamenjavi oken, kandidiraš na državnem razpisu za nepovratna sredstva (ker pač gre za energetsko varčna okna itd.)? Ali je to res in kje bi lahko kje več zvedela o tem?... (SLONEP)
Kako se prijaviti na razpis za stanovanja Stanovanjskega sklada? (Jasmina)
Pozdravljeni! Že nekajkrat sem vam posredovala vprašanje, na katerega nisem dobila odgovor. Upam, da mi boste tokrat odgovorili. V kratkem naj bi stanovanjski sklad objavil razpis za prodajo stanovanj. Zanima me kdaj naj bi se oddala vloga za sodelovanje na razpisu, pred ali po razpisu. A mi lahko nekdo razloži kako to sploh poteka. Za odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam... (SLONEP)
Stanovanjski sklad in prevzem stanovanj? (NN)
Na Poljanskem nabrežju gradi podjejtje Gradis še cca. 64 stanovanj. Ta stanovanja naj bi bila marca 2007 predana stanovanjsemu skladu. Zanima me ali ta stanovanja spadajo v razpis 2005 oz. ali so že prodana? Ali lahko pričakujemo da bodo tudi ta stanovanja v naslednjem razpisu za nakup stanovanj.... (SLONEP)
Bo stanovanjski sklad jeseni 2006 objavil razpis za prodajo stanovanj? (A)
Ali imate mogoče kakšne informacije, če bo SSRS letos jeseni 2006 objavil razpis za prodajo novih stanovanj v Ljubljani in njeni okolici? Približna cena m2. ... (SLONEP)
Kdaj naslednji razpis za stanovanja Stanovanjskega sklada? (Igor)
A se mogoče ve, kdaj bo naslednji razpis za nakup stanovanj Stanovanjskega sklada Republike Slovenije? In če bo na področju Ljubljane? ... (SLONEP)
Kdaj prodaja stanovanj za varčevalce NSVS na obali? (Matej)
Ali bo v letu 2006 razpis za prodajo stanovanj na obali iz naslova NSVS za varčevalce, ki se nam varčevanje izteče aprila letos?... (SLONEP)
Kdaj rezultati razpisa za neprofitna stanovanja v Ljubljani za 2005? (Sanja)
Kdaj bomo izvedeli razultate letošnjega razpisa za neprofitna stanovanja v mestni občini Ljubljana?... (GRADIMO.si)
Kdaj razpis za neprofitna stanovanja v Kopru? (Doris)
Zanima me, kdaj mora MO Koper oziroma kdaj bo, objavila razpis za prodajo neprofitnih stanovanj, ki se gradijo nad Dolinko? Če je v razpisu določilo, da imajo pravico do nakupa stanovanja samo stalni prebivalci Kopra, koliko časa prej je potrebno imeti urejeno stalno bivališče v tej občini?... (SLONEP)
Kako ugotoviti ali je smiselno sodelovati na razpisu za neprofitna stanovanja? (Tanja)
Zanima me v kolikšnem času po objavi razpisa dodelijo stanovanje upravičencem in kako izračunati dohodke, da si sploh lahko upravičen za prijavo na razpis za neprofitno stanovanje za mlade družine z enim šoloobveznim otrokom in, če je zaposlen samo en starš?... (SLONEP)
Lahko sodelujem v razpisu za stanovanja kot varčevalka letošnje NSVS? (Nadja)
Meseca avgusta letos sem začela varčevati v NSVS. Imam tri lote po 13.000,00 SIT. Glede nato, da je ravno objavljen razpis za nova stanovanja, ki jih prodaja Stanovanjski sklad RS, me zanima, ali imam sploh pravico poslati vlogo za te vrste stanovanj, glede na to, da se mi shema še ni iztekla. Ker se na to shemo in ta pravila ne spoznam preveč, me zanima, kako mora izgledati vloga, ki jo pošlješ stanovanjskemu skladu, s katero se "poteguješ" za tako stanovanje? Hvala lepa za odgovor.... (SLONEP)
Kdaj bodo rezultati razpisa? (Biljana)
Zanima me, kdaj bodo znani rezultati zadnjega aprilskega razpisa za neprofitna stanovanja ? Hvala za odgovor.... (SLONEP)
Kdaj bo razpis za najemna stanovanja? (Saška)
Zanima me, kdaj bo v Ljubljani naslednji razpis za najem neprofitnih stanovanj?... (SLONEP)
Nekaj vprašanj v povezavi s prihajajočim razpisom SSRS (Ivana)
Pozdravljeni! 1. Zanima me ali lahko vložim prijavo za več stanovanj? 2. Kdo bo gradil stanovanja in kakšna bo kvadratura manjših stanovanj? 3 Zakaj nimamo prednost samski državljani, ker si zelo težko privarčujemo sredstva za nakup stanovanja? Hvala za odgovore! Lp, Ivana ... (SLONEP)
Posojilo za nakup funkcionalnega zemljišča? (Slavka)
Zanima me, če je po preteku varčevanja v Nacionalni varčevalni shemi možen odkup funkcionalnega zemljišča k obstoječemu zemljišču. (To zemljišče je ob parceli, na kateri stoji hiša). ... (SLONEP)
Kdaj razpis stanovanjskega sklada? (Aiky)
Ali bo nov razpis za stanovanja izveden do konca julija ali šele jeseni?? ... (SLONEP)
Ali bo letos razpis za kredite SSRS? (Sergej)
Spoštovani! Zanima me ali morda veste ali Stanovanjski sklad RS pripravlja za letošnje leto ugodna posojila za nakup stanovanj?... (SLONEP)
Sodelovanje na razpisu JSS MOL? (Anton)
Ali lahko sodelujem na razpisu za neprofitna stanovanja JSS MOL z najemno pogodbo, ki pa ni registrirana?... (SLONEP)
Stran: 1 2 3 4
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog