Novice

Oglasno besedilo

Vsestranska delovna oblačila za urejen in profesionalen izgled zaposlenih

Objavljeno dne 22.01.2018

Podjetja s(m)o ljudje, zato je zelo pomembno, da se na delovnem mestu počutimo dobro, saj današnji sodoben in hiter tempo življenja narekuje, da večji del svojega časa preživimo v službi. Ker je na večini delovnih mest vedno prostor za takšne in drugačne izboljšave, je pomembno, da se tega zaveda tudi delodajalec in si skupaj z zaposlenimi prizadeva za čim boljše delovne pogoje in varnost na delovnem mestu. Prva in zelo enostavna rešitev, ki zagotovi varnost, urejenost in dobro počutje zaposlenih, je uvedba (zaščitnih) delovnih oblačil. Enotna delovna oblačila namreč naredijo prepričljiv prvi vtis, izboljšajo prepoznavnost vaših zaposlenih in povečajo poklicni ponos vašega osebja. Poleg tega delovna oblačila, ki se ujemajo s korporativno podobo, podpirajo blagovno znamko, pomagajo ustvarjati podobo podjetja in povečajo udobje vaših zaposlenih pri delu.


Delovna oblačila so vidna delovna podoba podjetja

Kot že omenjeno so ustrezna delovna oblačila primernega videza nujen element varnosti in udobja pri delu, je pa res, da skrb in vzdrževanje le-teh vzame veliko časa. Če ne želite tratiti kapitala podjetja in delovne sile za pridobivanje, vzdrževanje in za skladiščenje delovnih oblačil in se želite v miru osredotočati na svojo osnovno dejavnost, je za vas skorajda nujna izbira zanesljivega poslovnega partnerja, ki vam bo nudil najboljše rešitve na področju delovnih oblačil v podporo vašemu poslovanju. Eden takšnih je podjetje Lindstrom, ki poskrbi za ustrezne rešitve delovnih oblačil za podjetja in organizacije vseh velikosti in z različnih področij – na področju zdravstva in vzdrževanja, kot tudi od živilskopredelovalne do kovinske industrije. Ne glede na to kakšne delovne obleke potrebuje vaše podjetje, delovna oblačila Lindstrom predstavljajo preprosto in nezapleteno izbiro, ki ponuja veliko različnih možnosti in izpolnjuje potrebe vsakega podjetja po delovnih oblačilih. Ni važno ali vaši zaposleni potrebujejo delovne hlače, srajce, bluze, delovne halje, jopiče, ali pa so glavna unifroma kombinezoni, pri Lindstromu priskrbijo in poskrbijo za vse.


Celostna storitev za vaše podjetje

In ko rečemo vse, s tem tudi mislimo vse – podjetje Lindstrom bo skupaj z vami načrtovalo kolekcijo posebej za vaše podjetje, da bodo delovne hlače, delovne halje in drugi kosi oblačil prav vsakemu zaposlenemu, poskrbeli bodo pa tudi za dobavo tekstila. Prav vsa njihova delovna oblačila so varna in funkcionalna in ščitijo zaposlene pred nevarnostmi pri delu, prav tako pa delovne obleke ščitijo proizvode pred tveganji, ki jih povzročajo zaposleni. Čeravno na vseh, je namreč še posebej v zdravstveni in farmacevtski industriji, kjer je največja potreba po delovnih oblačilih, higiena delovnega okolja in delovnih oblačil še posebej pomembna. Lindstrom tako že v fazi oblikovanja oblačil upošteva higienske zahteve in z izbranimi materiali in modeli zagotavlja, da bo oblačilo obdržalo funkcionalnost tekom dolgih delovnih dni in da bo tudi odporno na redno in kakovostno vzdrževanje. Njihovi sistemi za čiščenje namreč nadzorujejo temperaturo pranja, vrednost pH in doziranje kemikalij, da zagotovijo učinkovito dezinfekcijo, ki je še posebej pomembna v farmacevtski industriji. Redno izvajajo tudi bakterijske teste, s čimer prav tako zagotavljajo mikrobiološko kakovost. Izvajajo tudi naključne higienske preglede oblačil, preden čista in vzdrževana oblačila tedensko dostavijo v omare zaposlenih ali na vnaprej določeno mesto. Kadar je potrebno, delovna oblačila tudi zašijejo in popravijo, ko se oblačila izrabijo pa poskrbijo tudi za recikliranje tekstila in ekološko odlaganje.

Ne prepustite torej stvari naključju in izberite najboljšega partnerja za oblikovanje, vzdrževanje, nadzor in skladiščenje delovnih oblačil za vaše zaposlene. Podjetje Lindstrom bo poskrbelo za vse kar potrebujete, vaši zaposleni pa bodo v novih delovnih oblačilih s ponosom in zadovoljstvom predstavljali vaše podjetje, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za njihovo varnost in udobje pri delu.

Vir: SLONEP

Več: https://lindstromgroup.com/si/storitve/delovna-oblacila/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog