Novice

Oglasno besedilo

Vila Murgle – odlična lokacija

Objavljeno dne 19.02.2021

Vila Murgle predstavlja brezčasnost udobja in elegance desetih nadstandardnih stanovanj v elitni soseski Murgle. Objekt urbanistično in arhitekturno ohranja skladnost z morfologijo ter arhitekturno tipologijo okolja.

Zasnovan je energetsko izjemno učinkovito in dosega nizkoenergijski standard B1, hkrati pa so prostori in samo stopnišče nadstandardno zvočno izolirani v interesu še večjega ugodja bivanja.

Skrbno premišljeno razporeditev bivalnih prostorov, ki dosegajo med 90 m2  in 140 m2 bivalnih površin, dopolnjujejo izjemno prostorna atrija v pritličnih stanovanjih, lože v nadstropnih stanovanjih ter loža in pripadajoči terasi dvem stanovanjem na terasni etaži s katerih se na severu razprostira pogled na Kamniško-Savinjske alpe ter na Ljubljanski Grad, na zahodu na Polhograjsko hribovje in na jugu na Krim ter Ljubljansko barje.
Dostop v vsa nadstropja je urejen z dvigalom, ki omogoča energetsko učinkovitost in visok nivo udobja.

Vila Murgle se nahaja na elitni lokaciji v soseski Murgle, ki je polna raznolikih prostorskih doživetij. Idiličnost lokacije, kjer se nahaja Vila Murgle, na eni strani ponuja zasebnost odmaknjeno od mestnega vrveža, kjer neposredna bližina ponuja odlično sprostitev po PST ter športne aktivnosti (kolesarjenje, tenis, košarko, aerobno vadbo) v umirjenem okolju. Hkrati pa je odlično izhodišče za sprehode po starem mestnem jedru in obrežju Ljubljanice s pestrostjo gostinske ponudbe in kulturnih prireditev. Odlikuje jo funkcionalna zasnova, ki temelji na kakovosti in tehnični dovršenosti uprabljenih materialov in vgrajene opreme v sozvočju estetike in udobja bivanja.

Neposredna okolica ter soseska Murgle vsebujeta vse osnovne potrebne storitve in dejavnosti kot so vrtci, osnovne šole, trgovina, banka, lekarna, zobozdravstvene storitve avtobusno postajo ter neposredno povezavo do obvoznice.

V kletni etaži vsakemu stanovanju pripada shramba ter dve parkirni mesti, kjer je ponujena možnost vgradnje instalacije za električno polnjenje avtomobilov, hkrati pa je ljubiteljem motorjev in koles zato namenjen ločen prostor. Vhod v objekt ter skupni hodniki so tlakovani z estetsko dovršenim terazzo tlakom, ki ob maksimalni obremenjenosti ohranja kakovost in čisto bivalno okolje.

Na povezavi si lahko ogledate tlorise v posamezni etaži.

Stanovanja odlikuje nadstandardna višina stropov, od 273 cm v pritličju in 1. nadstropju, 291 cm v 2. nadstropju ter do 300 cm v terasni etaži. Opremeljenost stanovanj je na najvišji ravni. Poleg izjemno kvalitetnega parketa in keramike, je vsako stanovanje opremljeno z lastno visokokakovostno centralno rekuperacijo, lastnim plinskim kondenzacijskim kotlom za pripravo ogrevalne tople vode ter ogrevanje stanovanja preko talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature posameznega prostora ter s klimatsko napravo Mitsubishi v DeLuxe izvedbi.

Tehnično dovršenost in kakovost bivanja v stanovanjih dopolnjujejo še protivlomna in protipožarna vhodna vrata ter estetsko izdelana lesena notranja vrata s sistemom vgradnje “inline” in lesena okna priznanih slovenskih proizvajalcev s trislojno zasteklitvijo z ALU zaščitno masko z zunanje strani.

Terasni stanovanji vam poleg čudovitega razgleda in intime nudita tudi možnost vgradnje jacuzzija na terasah.

Sodobne smernice so bile pri snovanju Vile Murgle prisotne od vsega začetka, zato je družinam, parom ali posameznikom, ki si želijo vzpostaviti ali ohraniti stik s tehnološkimi rešitvami, na voljo predpriprava za pametno instalacijo in krmiljenje na daljavo, tako vas bo stanovanje po daljši odsotnosti z dopusta ali službene poti pričakalo točno takšno, kot boste sami določili preko oddaljenega dostopa.

Posebnosti

  •     eno stanovanje primerno tudi za gibalno ovirane;
  •     možnost montaže japonskega wc-ja;
  •     možnost jacuzzi na terasnih stanovanjih;
  •     možnost montaže letne kuhinje v atrijih pritličnih stanovanjih;
  •     video domofon in video nadzor;
  •     alarmna naprava v pritličnih stanovanjih;

Na povezavi pa si lahko ogledate tudi video predstavitev.

VSELJIVO V JUNIJU 2020.

PONUDNIK:
IMI Stil d.o.o.
Kersnikova 9
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
TELEFONSKA ŠTEVILKA: +386 41 639 125
ELEKTRONSKI NASLOV: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://www.vilamurgle.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog