Novice

Oglasno besedilo

Soseska Sončni Golovec

Objavljeno dne 28.09.2022

V mirnem in zelenem predelu Celja ob Dečkovi cesti, v neposredni bližini celjskega sejmišča,  kjer imajo široki razgledi prosto pot, mestno dogajanje pa je v neposredni bližini, bo zrasel nov poslovno-stanovanjski kompleks. Svoj prostor bo dobil duet Sončni Golovec, dialog dveh sodobnih in elegantnih stolpnic.



Programsko obogatitev stanovanjske soseske bosta ponujali prvi etaži s storitvenimi in poslovnimi prostori. V preostalih nadstropjih, vse do enajstega, pa se bo razprostiralo 94 sodobnih in udobnih stanovanj. Večina parkirišč bo prijazno umaknjenih v notranjost objekta, zunanji prostor bodo odstopila bogato zasnovanim zelenim površinam. Čisto poseben kotiček bodo stanovalci lahko odkrili na strehi drugega nadstropja, kjer jim bo vrata na široko odprl skupni sončni in zeleni dnevni prostor.



Vsa stanovanja bodo imela svoje intimne zunanje površine, največje razkošje pa bodo ponujali čudoviti razgledi na celjsko panoramo. Na južni strani se bodo pogledi razprli do mogočnega Celjskega gradu, na severni strani pa bo kot na dlani z zelenjem obdani sončni Golovec.

Stanovanjski dvojčici bosta s svojo sodobno zasnovo, energetskim standardom, elegantnim videzom, kakovostnimi materiali, popolno zasnovanimi stanovanji in čudovitimi razgledi lahko vsakomur ponudili odličen, varen in prijazen dom.

Načrtovani kompleks sestavlja dvoetažni podstavek z javnim programom, parkirišči in kolesarnico, nad katerim se dvigata dve stanovanjski stolpnici, višine 8 in 10 etaž. Kompozicija podstavka v obliki črke L tvori na eni strani mirni zaledni del, na drugi strani se po fasadi mestnega značaja navezuje na javne površine.



V delu podstavka, ki je orientiran proti javnim površinam, je v pritličju predvidenih 6 poslovnih lokalov, namenjenih storitveni, trgovski in podobnim dejavnostim. V prvem nadstropju je 8 poslovnih prostorov. V pritličju je tudi kolesarnica, ki je dostopna neposredno z zunanjih prometnih površin.

V zalednem delu podstavka (v pritličju in v dveh medetažah) so urejene parkirne površine, kjer je 113 parkirnih mest namenjenih stanovalcem. V drugi medetaži so stanovanjem pripadajoče shrambe.



V obeh stolpnicah skupaj je umeščeno 94 različno velikih stanovanjskih enot. Odprta in zračna lokacija objekta ponuja kakovostne razglede na vse strani neba.

Temu sledijo različne orientacije stanovanj, kar prispeva k občutku individualnosti. Bivalni prostori stanovanj se z udobnimi ložami podaljšujejo v zunanji prostor, ki pa so oblikovani tako, da omogočajo intimo.

Stanovanja so zasnovana sodobno, prostori so svetli in odprti, konstrukcijska zasnova pa omogoča njihovo poznejše prilagajanje skozi spreminjajoče se potrebe prebivalcev.



PONUDNIK:
BRILOSA d.o.o.
Proletarska cesta 4
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
Investitor: 040 66 22 55 Romana
Prodaja: 041 42 01 56 Bojan
E-naslov: [email protected]

Vir: SLONEP

Več: https://soncni-golovec.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog