Novice

Oglasno besedilo

Premium toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

Objavljeno dne 18.05.2015

TERMO + Z NOVIM DESIGNOM, MODERNO PODOBO IN VIŠJO UČINKOVITOSTJO

Da je potrebno slediti trendom in strankam zagotavljati vse višjo kakovost se zavedamo tudi v podjetju Termo Shop, kjer smo še posebej ponosni na izdelek, ki smo ga lansirali to pomlad. Gre za Termo+ novo premium toplotno črpalko za sanitarno vodo, ki svojim uporabnikom ne zagotavlja le večje energetske učinkovitosti in varčnosti, temveč tudi sodoben design in enostavno uporabo. Zasnovano pod sloganom "če leži v kleti, še to ne pomeni, da ne rabi izgledati dobro" smo premium toplotno črpalko na trg pospremili to pomlad, s premierno predstavitvijo na sejmu ISH v Nemčiji.

TermoShop toplotna črpalka

Termo+ toplotno črpalka za sanitarno vodo se ponaša z najnovejšo in najučinkovitejšo tehnologijo, ki  zagotavlja do 75-% prihranek, s povprečno 5-letno dobo vračanja. Proizvedeni in razviti v EU, v okviru standardov ISO 9001, Termo+ izdelki zagotavljajo vseživljenjsko uspešnost in energetsko učinkovitost. V podjetju Termo Shop smo se za nov izdelek odločili, saj so na trgu do sedaj bile samo generične oblike, brez prave prepoznavne vsebine. Zavedali smo se, da je tukaj bilo potrebno narediti korak naprej.

Prva predstavitev izdelka je potekala na sejmu ISH v Nemčiji, kjer so ga dodobra sprejeli tudi številni italijanski oblikovalci. Prav zaradi tega je cena omenjene toplotne črpalke nekoliko višja, saj svojim uporabnikom omogoča bistveno višji prihranek, večjo energetsko učinkovitost in enostavnost za uporabo. Sodoben design, s snemljivim zgornjim pokrovom, zagotavlja enostaven in hiter dostop za vzdrževanje in servisiranje, medtem ko njegova trikotni tekstura omogoča tiho delovanje, na visokih režimih pretoka zraka in maksimalni učinkovitosti. Na razvoju izdelka se bo celovito delalo tudi v prihodnje, kjer se načrtuje še dodaten, naprednejši razvoj regulacije, z nadzorom preko aplikacije in spleta.

Tehnične specifikacije in prednosti:

  • Enostavno vzdrževanje in enostaven dostop za servisiranje
  • Tiho delovanje in visok pretok zraka
  • Multi-funkcijski krmilnik
  • Visoka učinkovitost in nizki obratovalni stroški
  • Priključitev na zunanji vir ogrevanja
  • Zagotovljeno delovanje v ekstremnih razmerah
  • Popolna antikorozijska zaščita in zaščita vodnega kamna
  • Ne pušča hladiva v sanitarno vodo

Za več informacij se obrnite na www.termoshop.si ali nas obiščite na naši FB strani TERMO SHOP.

Vir: SLONEP

Več: http://www.termoshop.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog