Novice

Oglasno besedilo

Načrtujete nakup montažne hiše?

Objavljeno dne 03.03.2023

Odločitev za nov dom je ena najpomembnejših v življenju. Zato je pomembno, da izberemo dobro in kakovostno hišo, ki nam bo zagotavljala prijetno in udobno bivanje. Pred nakupom oz. gradnjo hiše potrebujemo kakovostne informacije. Le-te nam pomagajo pri izbiri ustreznih materialov in pravega izvajalca.

Najpomembnejša alternativa klasični gradnji hiš je montažna gradnja, katere glavna prednost je hitrost gradnje. Kdor se odloči za gradnjo montažne hiše, do svojega bivališča lahko pride prej, kot, če bi se lotil klasične gradnje. To je zaradi načina gradnje, ki omogoča, da se večina sestavnih delov montažne hiše izdela v tovarni, hiša pa se nato sestavi na njeni lokaciji. V montažno hišo se je mogoče vseliti v nekaj mesecih od začetka gradnje, v nekaterih primerih tudi v mesecu dni, bivanje v njej pa je prijetno.

Življenje v sodobni in kakovostno izdelani montažni hiši se ne razlikuje bistveno od življenja v podobni klasično zidani hiši. Uporabljeni materiali in sama zasnova montažne hiše zagotavljajo prijetno in zdravo bivalno okolje. Posebnost so brunarice, ki so povsem narejene iz lesa. Lesena bruna so zagotovo najbolj naravna oblika lesa, ki se uporablja v gradbeništvu, zato »živijo« svoje življenje, čemur se morajo vsi, ki bivajo v brunaricah, prilagoditi.

Da bo vaša odločitev ob nakupu hiše lažja, smo na enem mestu zbrali informacije o različnih načinih montažne gradnje, prednostih in slabostih montažne gradnje, primerjamo montažno in klasično gradnjo, pišemo o varnosti in ekoloških vidikih montažnih hiš, nekaj pa boste izvedeli tudi o zgodovini montažnih hiš, ki sega v prvo polovico 18. stoletja.

Ponudba montažnih hiš na slovenskem trgu je pestra. Proizvajalci ponujajo različne vrste in oblike montažnih hiš: lesene, brunaricemodularne, skeletne itd. Sodobne montažne hiše so energijsko varčne. Za lastne potrebe ne porabijo veliko energije, še posebej, če se odločimo za nizkoenergijsko ali pasivno montažno hišo.

Vabimo vas na portal Montazne-hise.net, kjer boste izvedeli vse o montažni gradnji, pregledovali ponudbo na slovenskem trgu in izbirali med vsemi aktualnimi ponudniki.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog