Novice - Prireditve

novica

JAPTI predstavlja slovenske projekte v Milanu

Objavljeno dne 11.06.2009

Javna agencija za podjetništvo in tuje trge (JAPTI) med 9. in 12. junijem 2009 skupaj s petimi so-razstavljavci na osrednji nepremičninski prireditvi na področju Sredozemlja EIRE 2009 predstavlja izbrane slovenske nepremičninske projekte. Na sejmu EIRE je JAPTI letos aktivno prisoten prvič, s predstavitvijo tržno zanimivih investicijskih projektov pa sledi strategiji izvajanja uspešne promocije Slovenije kot lokacije za tuje neposredne naložbe. Na razstavnem prostoru JAPTI, ki je v paviljonu P4, se predstavljajo naslednji so-razstavljavci:

  • podjetje Velgradnje s projektom stolpnica ob Masarykovi cesti v Ljubljani,
  • podjetje Euroinvest s projektom EDA center,
  • podjetje Projekt s projektom turistično-rekreacijski center Repenšek Gornji Grad.

Vsa tri podjetja se bodo predstavila s promocijskimi maketami svojih projektov. S promocijskimi gradivi pa se bosta predstavila še BK Studio s projektom Apartmajsko naselje Nobelium in Regionalna razvojna agencija Mura s projektom Tehnološki park Pomurje.

Letošnji nepremičninski sejem EIRE v Milanu poteka že peto leto zapored. V letu 2008 se je na 37.000 kvadratnih metrih predstavilo 394 razstavljavcev, sejem pa obiskalo 20.000 udeležencev iz 51-ih držav. Organizatorji tudi letos, kljub trenutnemu gospodarskemu položaju v svetu, pričakujejo veliko udeležencev. Nepremičninski sejem EIRE je edinstven na italijanskem trgu, v vseh letih pa se je razvil v osrednjo nepremičninsko sejemsko prireditev na področju Sredozemlja. Ponuja pester konferenčni program, v okviru katerega se obravnavajo aktualne teme s področja nepremičninskega trga, predstavljajo se perspektivni nepremičninski trgi in projekti, trenutna problematika v sektorju in analize ter napovedi prihodnjega razvoja sektorja.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog