Novice - Prireditve

novica

Drugi mednarodni sejem nepremičnin in investicij minil v duhu iskanja priložnosti

Drugi mednarodni sejem nepremičnin in investicij minil v duhu iskanja priložnosti
Objavljeno dne 28.03.2011
Drugi mednarodni sejem nepremičnin in investicij Proprio, ki je v sredo in četrtek, 23. in 24. marca, potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je privabil 2.080 obiskovalcev, ki so se zanimali za nakup, prodajo, najem, ali oddajo nepremičnin oziroma za investiranje na nepremičninskem trgu. Predstavilo se je 76 podjetij in drugih institucij s svojo ponudbo nepremičnin in predstavitvijo investicijskih projektov iz vse Slovenije pa tudi Hrvaške in Srbije.

Organizatorji iz podjetja GR Inženiring so z izpeljanim sejmom zadovoljni. Andrej Škof, direktor podjetja GR Inženiring, je prepričan, da se sejem Proprio počasi, a z gotovostjo uveljavlja kot pomemben dogodek, ki ponuja pregled, kaj se dogaja na nepremičninskem trgu v Sloveniji in širše. Verjame, da sejem ponuja dobre priložnosti za sklepanje poslov tako obiskovalcem kot razstavljavcem.

»Obiskovalci, ki so se na obisk sejma pripravili in ga obiskali z vizijo, kaj želijo, so na sejmu gotovo dobili konkretne in uporabne informacije. Razstavljavci so namreč resnično ponudili dober nabor nepremičnin iz vse Slovenije in za različne potrebe – tako novogradenj kot starejših zgradb, stanovanjske, poslovne in industrijske objekte. Med vso ponudbo je treba le poiskati pravo priložnost, « pravi Škof.

K temu dodaja, da so organizatorji zadovoljni tudi z odzivom razstavljavcev, saj se je večina lanskih sodelujočih letos ponovno udeležila. »Želeli bi si le boljšega odziva občin in pristojnih državnih institucij, kot je npr. ministrstvo za okolje in prostor. Na podobnih sejmih v tujini je namreč običajna praksa, da sejem poteka s podporo tovrstnih institucij in mesta, kjer se sejem odvija. Mesto je običajno tudi eden večjih razstavljavcev. Z Mestno občino Ljubljana pa se za tovrstno sodelovanje še dogovarjamo.«

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog