Stavbno pohištvo

Stavbno pohištvo je ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali bodo omogočili varno in ekonomično uporabo. Pomemben je tudi videz in izbrani materiali, saj stavbno pohištvo močno zaznamuje vsako zgradbo. Je ključni dodatek k zidanim elementom. Ustrezno izbrana okna, vrata, ograje in drugi elementi lahko zgradbo polepšajo in ji dajo značilen in unikaten videz. 

Notranja senčila

Notranja senčila

Zavese, žaluzije, roloji, plise zavese, lamelne zavese - kaj je najbolje izbrati in kaj vam je pri vsakem senčilu na voljo?

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Povezava dnevnega prostora s teraso - panoramska okna in vrata

Dnevni prostor, ki se poleti popolnoma odpre na teraso, se sklada s konceptom odprtih prostorov, ki so tako priljubljeni v sodobni arhite...

Obnova lesenih oken

Obnova lesenih oken

Če želimo lesena okna čim dlje ohraniti in jim podaljšati njihovo življenjsko dobo, jih moramo, tako kot ostale lesene elemente, redno vzdrževati. To pomeni, da jim vsake nekaj let namenimo...

Garažna vrata

Garažna vrata "na daljinčka"

Danes se skoraj nihče več ne odloči za garažna vrata brez daljinskega upravljanja. Preberite, kako izbrati dvižna garažna vrata.

Komarniki nudijo več kot zaščito pred mrčesom

Komarniki nudijo več kot zaščito pred mrčesom

Komarniki omogočajo prijeten spanec, saj preprečujejo vstop komarjem in drugim žuželkam, hkrati pa nudijo še nekaj drugih vrst zaščite.

Nasveti za montažo okenskih polic

Nasveti za montažo okenskih polic

Okenske police načeloma niso nujno potrebne, saj imamo lahko le goli omet, vendar pa le te pripomorejo k lepšemu videzu in hkrati ustvarijo kar nekaj uporabne površine,...

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

13. mednarodni sejem energetike

04.10.2017 - 06.10.2017 Električna energija za industrijo, premog, plin in nafta, obnovljivi viri energije, energetska učinkovitost.

Anketa

Moja hiša potrebuje