Stavbno pohištvo

Stavbno pohištvo je ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali bodo omogočili varno in ekonomično uporabo. Pomemben je tudi videz in izbrani materiali, saj stavbno pohištvo močno zaznamuje vsako zgradbo. Je ključni dodatek k zidanim elementom. Ustrezno izbrana okna, vrata, ograje in drugi elementi lahko zgradbo polepšajo in ji dajo značilen in unikaten videz. 

Mojstri v gradbeništvu: zaključna dela

Mojstri v gradbeništvu: zaključna dela

Ne glede na to ali se odločamo za gradnjo hiše ali prenovo, se bomo srečali z različnimi mojstri. Pregled mojstrov, ki se ukvarjajo z zaključnimi deli v gradbeni...

Zaščita lesa pred lesnimi glivami

Zaščita lesa pred lesnimi glivami

Glive najpogosteje zasledimo v lesu starih hiš. Ne smemo pa biti presenečeni, če jih najdemo tudi v hiši novejšega datuma. Pojavijo se kot posledica slabega načrtovanja,...

Zaščita lesa pred škodljivci

Zaščita lesa pred škodljivci

Če želimo les ustrezno zaščititi, moramo najprej vedeti, pred čim ga bomo zaščitili. Šele nato lahko izberemo ustrezno zaščitno sredstvo.

Izkoristite prostor pod stopnicami

Izkoristite prostor pod stopnicami

Stopnice lahko v vašem domu zavzamejo kar nekaj kvadratnih metrov površine, zato velja razmisliti o tem, kako jih kar najbolje izkoristiti.

Trendi na področju zimskih vrtov

Trendi na področju zimskih vrtov

Kakšen naj bo zimski vrt, da bo funkcionalen in ga boste z veseljem uporabljali? Preverite, kakšni so najnovejši trendi.

Notranja senčila

Notranja senčila

Zavese, žaluzije, roloji, plise zavese, lamelne zavese - kaj je najbolje izbrati in kaj vam je pri vsakem senčilu na voljo?

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

13. mednarodni sejem energetike

04.10.2017 - 06.10.2017 Električna energija za industrijo, premog, plin in nafta, obnovljivi viri energije, energetska učinkovitost.

Anketa

Moja hiša potrebuje