Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Zaživite na svojem v novem ali prenovljenem domu

Objavljeno dne 25.03.2015

Nakup doma ali njegova obnova je zagotovo eden največjih in najlepših podvigov vašega življenja. Je pa z njim po navadi povezanih veliko vprašanj. Prav zato vam želimo pri tej pomembni odločitvi pomagati. Že veste, na kaj morate biti pozorni, še preden boste dali ponudbo za nakup novega doma?

  1. Za začetek jasno definirajte svoje potrebe in podobo svojega novega ali prenovljenega doma.
  2. Preden pa naredite korak, je potrebno obrniti žepe in dobro pokukati v denarnico - ocena lastnih zmožnosti bo še kako zalegla, da si boste lahko uresničili svoje ideje.
  3. Ko bo slika jasna – tako vašega sanjskega doma kot vaših financ – pa le pot pod noge.
  4. Sprašujte in se nikar ne zadovoljite prehitro, ko se razgledujete po novem domu.

Z nekaj preudarnosti in samodiscipline ter s pomočjo zaupanja vrednih bančnih svetovalcev je vsak zmožen speljati projekt »moj novi dom«. Če boste idealno stanovanje ali idilično hišo izbrali sami, se odločili zadihati v prenovljenem domu, vam pri izboru načina financiranja želenih sprememb priskočimo na pomoč mi in skupaj z vami oblikujemo ponudbo po vaši meri.

Stanovanjskemu kreditu smo znižali minimalno mesečno obveznost na samo 35 EUR. Spremenljiva obrestna mera za kredite zavarovane z zastavo nepremičnine sedaj znaša 6 mesečni Euribor + pribitek že od 2,15 o.t. *. Najem kredita iz posebne ponudbe velja za komitente (prejemate redni priliv na osebni račun) naše banke in tiste, ki boste to šele postali. Kredit mora biti zavarovan z zastavo nepremičnine, nižja obrestna mera pa velja *ob sklenitvi ali uporabi dodatnih produktov, ki omogočajo lažje poslovanje.

Ker razumemo, da v trenutku odločitve o nakupu ali prenovi svojega doma vsak evro pride še kako prav in je treba novi dom tudi opremiti in urediti vse ostale podrobnosti, vam omogočamo, da odplačilo glavnice odložite tudi do 12 mesecev. Tako se lahko mirno lotite svojih načrtov, z odplačevanjem kredita pa začnete najkasneje eno leto po najemu kredita.

Svoje finančne posle lahko pri Novi KBM opravljate kar iz naslonjača - preko spletne banke Bank@Net. Tako lahko izvajate plačila kjerkoli in kadarkoli. Ne pozabite tudi zavarovati svojega doma pred nepričakovanim in sklenite pri nas premoženjsko zavarovanje nepremičnine. Za večjo finančno varnost svojih najbližjih pa sklenite življenjsko zavarovanje kreditojemalca, saj bo v primeru najhujšega zavarovalnica banki povrnila neodplačan del vašega kredita.

Potrebna sredstva vam lahko izplačamo tudi do 100-odstotno v gotovini. Kredit lahko odplačuje več družinskih članov hkrati, pri čemer je strošek odobritve enkraten.

Za opremljanje svojega novega doma po vaših željah imamo na voljo tudi posojilno plačilno kartico Karanto ali pa preko Bank@Neta sklenete kar Kredit za prenovo doma do 3.000 EUR ali pa vam ga odobrimo že v 30 minutah tudi do 10.000 EUR v naših poslovlanicah.

Dom je prostor, v katerem živite po svoje. Zgrajen po vaših načrtih, opremljen po vaših željah in namenjen vašemu užitku.


Stanovanjski kredit po meri

Pri Novi KBM lahko izbirate med klasičnim stanovanjskim kreditom, stanovanjskim kreditom z odlogom odplačevanja do 12 mesecev in eko stanovanjskim kreditom.

Prednosti eko stanovanjskega kredita so nižja obrestna mera od redne obrestne mere stanovanjskega kredita, nakazilo sredstev izvajalcem uredi banka, do 20 % sredstev pa vam lahko nakažemo v gotovini na vaš račun.

Svoj novi dom lahko poiščete tudi v širokem naboru nepremičnin Skupine Nove KBM. Izberite si dom po svoji meri, sodelujte v nagradnih igrah in povprašajte za finančne nasvete naše strokovnjake. Pomagali vam bomo pri izbiri kredita, ki bo prilagojen vašim željam in zmožnostim.


Dobrodošli pri nas!

Za vse, ki se nam boste na novo pridružili, smo pripravili Paket dobrodošlice. V zahvalo za vaše zaupanje vam podarjamo številne ugodnosti, s katerimi lahko v prvem letu poslovanja prihranite kar 79 EUR, ob tem pa lahko sklenete tudi stanovanjski kredit iz naše aktualne ponudbe. Novim komitentom bo stanovanjski kredit odobren ob predložitvi pregleda poslovanja za zadnjih pet mesecev pri prejšnji banki in po prejemu prvega rednega priliva na novi račun pri Novi KBM.

S pomočjo spletnega obrazca oddajte povpraševanje po kreditu in poslali vam bomo ponudbo na vaš e-naslov.


Želite več informacij?

Obiščite nas v najbližji poslovalnici ali na naši spletni strani ali pa nas pokličite na 080 17 50. Spremljajte nas tudi na Facebooku Nova KBM.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog