Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Pišite zgodbe s krediti Nove KBM

Objavljeno dne 30.03.2016


KO PIŠEŠ ZGODBO ŽIVLJENJA, NE DOVOLI, DA KDO DRUG DRŽI NALIVNIK!


 
1. UREDITEV OKOLICE
Spremenite okolico hiše v kraj za umirjen počitek, mesto za otroško igro ali razposajene vrtne zabave. Zapomnite si, prvi vtis je odločilen.

 

2. AVTOMOBIL
Zgodbe srečne družine se velikokrat nadaljujejo v avtomobilu. Pa naj gre za velik družinski avtomobil primeren za jutranje šolske prevoze, karavan s piknik opremo ali kabriolet za romantične izlete v dvoje.

3. TERASA
Stilska preobrazba terase hišo spremeni v dom, četudi gre zgolj za nakup gugalnika, romantične osvetlitve, sedežne garniture, nadstreška za vroče dni ali kotička za žar.
4. UČINKOVITA RABA ENERGIJE
Ustvarite si dom z okolju prijaznimi energenti, kot so sončne celice ali toplotna črpalka. Staro fasado in streho pa zamenjajte za energetsko varčnejše materiale. S tem naredite veliko zase in za okolje.
 
5. BAZEN
Vse se prične s sanjami, nadaljuje z željo in konča z realizacijo. Bazen kaj hitro postane prostor, kjer velik del prostega časa preživijo vsi. Eni z malo več škropljenja, drugi bolj mirno, s knjigo v roki.
 
6. BELJENJE
Ne zmenite se za barvne lestvice in pripadajoče razlage počutij, ki jih spodbudijo različni odtenki. Zberite zgolj tiste, ki so vam resnično pri srcu.
7. POROKA
Da bodo spomini na »usodni da« za vedno živi, si privoščite poroko po svojih željah in nepozabno poročno potovanje. Oboje naj nato najde mesto v vašem srcu in na najvidnejšem mestu v dnevni sobi.
 
8. POTOVANJE
Ne skrbite. Za pravkar kupljene lončnice in urejeno okolico okoli hiše bo poskrbela tašča. Vi pa se odpravite na nore dogodivščine po svetu. Saj velja, dogodivščina ne čaka na jutri.
 
9. DOMAČI KINO IN IGRALNICA
Imate v vašem domu tudi vi nekoga, ki mora biti vedno »in« in v koraku s časom? Kakšen, še neuporabljen, kletni prostor spremenite v domači kino in igralno sobo. Trendi nikakor ne smejo uiti iz hiše.
10. SEF
Vrednosti naj ne bodo med spodnjim perilom. Omislite si sef doma ali pri nas. Za varnost bomo poskrbeli tudi drugod: s storitvami za varne počitnice, zavarovanji, s spletno banko, z varnimi spletnimi nakupi, kartičnim poslovanjem in sodobnimi bančnimi potmi.
 

Ker pa so z uresničitvijo želja in načrtov velikokrat povezana tudi finančna sredstva, so vam v Novi KBM na voljo različni krediti za najrazličnejše življenjske potrebe, pa naj gre za stanovanjski kredit, prenovo doma, nakup avtomobila, poroko, potovanje, eko kredit ipd. Odslej še bolj dostopni z znižano obrestno mero in prilagojenimi pogoji.

Več informacij najdete na www.nkbm.si/krediti-ponudba, oddate lahko tudi povpraševanje v okviru elektronskega obrazca na spletni strani www.nkbm.si ali nas pokličite na 080 17 50.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog