Novice - Krediti

Oglasno besedilo

Novo stanovanje, nova priložnost

Objavljeno dne 16.10.2017

Naše stanovanje. Kako dobro se to sliši. Prostor, kamor se lahko vedno vrnemo. Ki nam daje temelj in oporo. Ki je naše zatočišče. Naš dom. Tu smo na svojem. Tu nam nihče nič ne more. Tu si zopet naberemo moči, da lahko krenemo v nov dan. Naše stanovanje je naše zavetje.

Vemo, da stanovanja v Sloveniji niso ravno poceni. Da lahko za najem ali pa za nakup odštejemo skoraj toliko kot v nekaterih večjih evropskih prestolnicah. Zato je nakup stanovanja ena od pomembnejših odločitev, ki jih sprejmemo v življenju.  Pri Intesi Sanpaolo Bank si želimo, da bi imeli pri svoji odločitvi občutek, da ste izbrali pravo stvar.

Prav zato vam do konca leta 2017 omogočamo, da najamete stanovanjski kredit po ugodni fiksni ali spremenljivi obrestni meri.

Če želite izkoristiti  trenutno ugodno situacijo na medbančnem trgu, vam je na voljo stanovanjski kredit s spremenljivo obrestno mero.  Če pa vam je bolj pomembna dolgoročna varnost, kjer nihanja na medbančnem trgu ne morejo vplivati na višino vašega mesečnega obroka, pa vam priporočamo stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero.  Danes je povpraševanje po fiksnih stanovanjskih kreditih v porastu, vendar jih ponuja vse manj evropskih bank.

Intesa Sanpaolo Bank predstavlja eno od redkih bank, kjer vam omogočamo najem stanovanjskega kredita s fiksno obrestno mero  do 30 let, kar je na slovenskem trgu prej izjema kot pravilo.

Stanovanjski kredit seveda ni namenjen samo nakupu stanovanja, lahko ga najamete tudi za gradnjo hiše ali njeno obnovo, obnovo  stanovanja ali vikenda, nakup stavbnega zemljišča, poplačilo že najetega stanovanjskega kredita pri drugi banki, ... Višina kredita je odvisna od vaše kreditne sposobnosti in vrednosti nepremičnine.

Z akcijo ugodnih stanovanjskih kreditov Intese Sanpaolo Bank, ki traja do konca leta 2017, vam želimo omogočiti, da bi najpomembnejše odločitve svojega življenja ohranili v lepem spominu. In da bi vam novi začetki pomenili tudi nove priložnosti.
 

 

Vir: SLONEP

Več: http://www.intesasanpaolobank.si/Fizicne_osebe/Akcijske_ponu...

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog