Novice - Tla in stene

Oglasno besedilo

Arkit – zvezdnik bolj obremenjenih prostorov

Objavljeno dne 09.04.2019

Arkit se imenuje nova heterogena vinilna talna obloga, ki jo ponujamo v Svetu talnih oblog Kemoplast. Osnovni element je velikosti 91,4 x 91,4 cm in debeline 2,5 mm ter prihaja iz družine LVT – luksuzne vinilne talne obloge.

Namenjen je zelo pohodnim površinam razredov 34, kamor spadajo javni prostori, in 43, torej industrijskim prostorom. Arkit se lahko pohvali z UPEC certifikatom (4, 3, 2/1, 2); QB 30; z odpornostjo proti drsenju in s slabšo gorljivostjo, možnostjo reciklaže, razredom emisij A+, veliko dimenzijsko stabilnostjo, izredno barvno obstojnostjo in enostavnim čiščenjem.

Ker je proizvod narejen s cilindri in ne gre za navaden print, kot je običajno za druge LVT talne obloge, je trdnejši in trajnejši. Arkit je že postal pravi hit v študentskih domovih, jedilnicah in raznih zdravstvenih ustanovah, k čemur je izdatno pripomoglo tudi sodobno oblikovanje. Neskončne linije, premišljen izbor barv in geometričnih vzorcev pričajo o brezčasnosti te talne obloge.

Za dodatne informacije in pojasnila se oglasite v enem izmed razstavno-prodajnih salonov podjetja Kemoplast po Sloveniji, kjer si boste v živo ogledali vzorce.

 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog