Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

Za lepše življenje pod streho

Objavljeno dne 05.05.2015

Urejeno podstrešje nam nudi dodatne bivalne prostore, za naše hobije, delovne sobe, za pisarne, sobe za obiske,... Zelo pogosto je to tudi najcenejša rešitev stanovanjskega problema naši naslednji generaciji. Življenje pod poševnim stropom z dobrim razgledom po okolici je mnogim zanimivo in vznemirljivo, če pa je takšno stanovanje tudi dobro osvetljeno in zračno, potem je zadovoljstvo popolno.

Najboljšo osvetlitev pod streho zagotavljajo strešna okna. Mnogo bolj, kot sicer lepe frčade, preko katerih pa povsem horizontalno pada zelo malo svetlobe. Prava izbira velikosti in pravilna postavitev strešnih oken je v podstrešnih bivalnih prostorih resnično najboljša rešitev.

Pa sta edini nalogi strešnih oken zračenje in osvetlitev prostora? Sta glavni, pri FAKRO pa nista edini. FAKRO je pri razvoju svojih strešnih oken mislil še na naslednje pomembnih stvari:

  1. Fukcionalnost: višje kot je okno vgrajeno, optimalnejša je osvetlitev prostora. Zato je kljuko za odpiranje namestil spodaj. Manjšim osebam ni potrebno uporabljati podaljškov za odpiranje oken. Določenim modelom je FAKRO vrtišče krila pomaknil navzgor. S tem je visokim osebam omogočil dostop pod krilo brez sklanjanja in tako nemoten razgled. Izdelal je skupino dolgih oken, do dolžine 255 cm, ki nadomeščajo vertikalno kombinirano vgradnjo dveh ali več manjših standardnih strešnih oken. Prednost – nobenih preklad med okni v našem vidnem polju, cenejša izbira  za potrošnika.
     
  2. Kvaliteto: zaradi konstrukcijske zasnove in uporabe najboljših materialov, je lahko FAKRO kontrolo svojih izdelkov zaupal svetovno znanemu nemškemu inštitutu TÜV. Kot edini proizvajalec strešnih oken je pridobil njihov TÜV certifikat in se s tem podredil njihovi stalni nenapovedani kontroli. FAKRO je v svojo kvaliteto tako prepričan, da za svoja strešna okna ponuja najdaljšo garancijsko dobo med vsemi proizvajalci: splošna 10 let z možnostjo podaljšanja na 20 let ter 30 let na vsa stekla v primeru toče.
     
  3. Varnost: večino modelov strešnih oken je FAKRO kot edini do sedaj opremil s protivlomnim sistemom topSafe. Nepridipravom je tako onemogočil brez hrupni vlom v prostore skozi strešna okna. Tudi delavci na strehi lahko stopajo na okna brez strahu, da bi se to vdrlo in bi padli v prostor.  
     
  4. Dopadljivost: okna FAKRO so sodobnih oblik, izbira in obdelava lesa pa je tako skrbna, da je končni izgled vseh oken povsem enak.
     
  5. Inovativnost: ob vsakem razvoju novega modela FAKRO že razmišlja o izboljšavah ali novih tehnoloških rešitvah. Balkonsko okno FAKRO je tipičen dokaz njihovega strojnega znanja. Njegov zapleten zapiralni mehanizem omogoča izredno enostavno postavitev in zapiranje balkona. Pri zaprtem balkonu ostajajo vsi številni sestavni deli mehanizma skriti v konstrukciji okna. Ničesar ne ostaja vidno na strehi, ko je balkon zaprt, je enak običajnemu strešnemu oknu. Pri njihovem električnem daljinskem odpiranju prav tako. Upravljanje po sistemu Z-Wave in povezanost z velikim številom različnih proizvajalcev v projektu »pametna hiša« je tudi dokaz, da bo FAKRO stal vedno v prvih vrstah. Znanju inženirjem FAKRO je težko slediti. Vsako leto nam predstavijo lepo število novosti. In prav je tako, vemo da ne spijo.
     
  6. Izbor izdelkov: tudi tu je FAKRO vodilni. Tako širokega izbora nima nihče. Na voljo so lesena natur, bela in po RAL –u barvana okna, prava plastična PVC okna v beli barvi ali imitaciji bora in hrasta. Možnosti glede vrste materialov, trije načini odpiranja ter tako obširni seznam možnih velikosti strešnih oken postavljajo FAKRO na prvo mesto.                       

BOLJE FAKRO NA STREHI KOT KAJ DRUGEGA V MISLIH.     

 

Več o podjetju: TIM MACLER PLUS d.o.o., FAKRO STREŠNA OKNA
Vir: SLONEP

Več: http://www.fakro.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog