Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

Prva izbira pri nakupu PVC ali ALU stavbnega pohištva

Objavljeno dne 18.09.2017

Če želite imeti topel dom je zelo pomembno, da imate energijsko varčna okna. Toplotna izolacija oken je namreč izjemno pomembna, saj se sicer velik del energije iz prostora izgublja skozi okna. Z vgradnjo kvalitetnih in tehnično dovršenih oken so vam zagotovljeni znatni prihranki energije ter tako posledično manjši strošek za ogrevanje in hlajenje prostorov. Prav tako takšna okna vplivajo na vaše zdravje in počutje, saj je v prostoru skozi celo leto izenačena temperatura in s tem zagotovljena večja kakovost bivanja.

​Cugelj PVC okna so narejena iz visoko kakovostnih profilov nemškega proizvajalca VEKA, vanje pa je vgrajeno okovje ROTO-NT s protivlomno zaščito. Okna in vrata so zastekljena s termoizolacijskim steklom po vaši izbiri in lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše standarde po toplotni in zvočni izolativnosti. Za bolj zahtevne imamo v ponudbi poleg PVC vhodnih vrat tudi aluminijasta vhodna vrata. To so izjemno kakovostna in obstojna vrata iz lastne proizvodnje, neobčutljiva na vremenske vplive. Na voljo vam je široka paleta prekrivnih polnil in barvnih lestvic, tako da si lahko aluminijasta vhodna vrata kreirate po svoji želji.


VEKA softline


Lastna proizvodnja

Zagotavljamo vam strokovno in brezhibno opravljeno montažo, prav tako pa tudi vsa kompletna storitvena dela. Tako vam po demontaži in montaži oken in vrat vgradimo tudi notranje in zunanje okenske police. Poleg teh vam lahko ponudimo še ostale izdelke iz lastne proizvodnje: rolete v predokenski ali nadokenski izvedbi, fiksne ali rolo komarnike ter krpan žaluzije. Torej, vse kar potrebujete za svoja okna in vrata, dobite pri nas na enem mestu! Vsi naši izdelki so certificirani in vam nanje nudimo večletno garancijo.


Sedež podjetja- Ivančna Gorica

Cugelj PVC in ALU okna, ustvarjamo za vas!

Vir: SLONEP

Več: http://www.cugelj.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog