Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

Kdaj je pravi čas za menjavo dotrajanega okna?

Objavljeno dne 27.02.2015

Vedeti, kdaj je pravi čas za zamenjavo oken, ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Z nekaj znanja boste lažje izbrali pravi trenutek in se odločili za investicijo. Tako kot vaš pralni stroj, hladilnik ali streha ima tudi stavbno pohištvo svojo življenjsko dobo. Če je vaša bivalna enota starejša od 15 let je prav, da preverite funkcionalnosti in dotrajanost vaših oken ter vrat. Znaki, ki jih ne morete spregledati, so težave z zapiranjem in odpiranjem, nabiranje plesni na robovih okvirov ali problem z zadrževanjem toplote v prostoru.

Ljudje smo navadno zelo previdni, ko gre za posege v bivalni enoti. Čas zamenjave večinoma podaljšujemo.

Vlaga in plesen na robovih opozarjata, da termika v bivalni enoti ni primerna, poleg tega vlaga povzroča škodo na stenah okoli oken. Pogosta težava so obrabljeni mehanizmi, težave z odpiranjem in ne nazadnje tudi s čiščenjem oken in vrat. UV sončni žarki večinoma prihajajo skozi okna in dolgoročno povzročajo poškodbe notranje opreme in tal.

Kakovost okna najlažje preverimo tako, da se približamo oknu. Kakovostno okno bo poleti zadrževalo toploto zunaj, pozimi pa skrbelo za zadrževanje vdora hladnejšega zraka. Napravite preizkus in preživite 15 minut ob oknu, bodisi ko je zunaj hladno, bodisi ko pripeka vročina. Če vas bo zeblo, oziroma vas bo oblivala vročica, preverite, kako do energetsko bolj učinkovitega okna!

Nekoliko manj ključen dejavnik, pa vseeno pomemben, je estetski videz vašega okna. Dober proizvajalec oken vam bo poleg najprimernejšega materiala znal ponuditi tudi dekor. Tako boste poskrbeli za prijeten in topel dom ter lep videz vašega doma.

Podjetje AJM okna-vrata-senčila d.o.o. je slovensko družinsko podjetje s 25 letno tradicijo ter izkušnjami na področju garancijskih in servisnih storitev. Uporaba kakovostnih materialov, natančna izdelava in velik izbor izdelkov, jih uvrščajo v sam vrh proizvajalcev stavbnega pohištva. So tudi eden izmed med vodilnih ponudnikov PVC- in ALU-stavbnega pohištva v Sloveniji ter v tem delu Evrope. Vsa okna in vrata so izdelana v Sloveniji.

Njihovo kakovost in zadovoljstvo kupcev z njihovimi izdelki dokazujeta tudi prejeta certifikata Trusted Brand (o zadovoljstvu kupcev) in Best Buy Award (odlično razmerje med kakovostjo in ceno).

Trenutno lahko  kupci pri njih izkoristijo ponudbo ugodnejše cene stekla in sicer za ceno dvoslojnega stekla ponuja podjetje AJM okna-vrata-senčila troslojno steklo.  Poleg tega pa še dodaten 8 % popust v primeru plačila svojega naročila v 7 dneh od izdane ponudbe ali 5 % za plačilo v 10 dneh.

Vir: SLONEP

Več: http://www.ajm.si/okna-in-vrata

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog