Novice - Stavbno pohištvo

Oglasno besedilo

Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?

Objavljeno dne 26.05.2023

S kombiniranjem notranjih in zunanjih senčil lahko ustvarimo prijetno in udobno vzdušje v svojem domu. Tudi ob poletni vročini. Preverite enostavne rešitve, ki bodo vaš dom ohranile prijetno hladen.

Odlična poletna kombinacija

Popolno poletno kombinacijo lahko ustvarite s pomočjo dveh izdelkov, ki zagotavljata udobje tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Zunanje mrežasto senčilo ščiti prostor pred sončno toploto in hkrati ne zastira pogleda skozi okna. Z zatemnitvenim senčilom Siesta pa boste v prostoru lahko kadar koli ustvarili temo ter s tem poskrbeli za nemoten spanec in prijeten dnevni počitek. To senčilo je na voljo v 1800 barvah iz kolekcije Colour By You in dodatnih 4 edinstvenih barvah iz kolekcije VELUX Nature, ki je izdelana predvsem iz recikliranih materialov. Na voljo je v ročni, električni in solarni izvedbi. Odlična poletna kombinacija je zdaj na voljo z 10% popustom!

Ko potrebujemo zasebnost – tri rešitve v enem

Zunanja roleta SOFT opravlja dve pomembni nalogi, in sicer ponuja odlično zaščito pred vročino in zatemnitev prostora. V kombinaciji z notranjim rolojem pa boste imeli zagotovljeno tako zasebnost kot tudi zadostno količino dnevne svetlobe. Široka barvna paleta senčil vam daje možnost, da izberete takšno, ki se prilega ambientu vašega doma. V kolekciji senčil Colour by You lahko izbirate med več kot tisoč različnimi odtenki in ustvarite popolno notranje senčilo, ki se bo ujemalo z notranjostjo vašega prostora.

Nemoten spanec v nevihtnih nočeh – mojstrski duo

Če želite nemoten in miren spanec tudi ob poletnih nevihtnih nočeh, potem je zunanja roleta ALU zagotovo prava izbira. Odlikujeta jo torej visokokakovosten in trpežen material ter zvočna izolacija, zagotavlja pa tudi vrhunsko zaščito pred vročino in možnost zatemnitve. Zunanji roleti lahko enostavno dodate senčilo siesta in plise , ki združuje zatemnitveno in prosojno plise senčilo v enem. Je kot nalašč za spalnice ali dnevne sobe, kjer želite nadzorovati svetlobo ali ustvariti optimalno zatemnitev za dober spanec. Zasnovana je za popolno prileganje in enostavno montažo ter na voljo v različnih trendovskih in klasičnih barvah ter celo z motivi otroške kolekcije.

Prednosti, ki jih ponujajo notranja in zunanja senčila

Notranja in zunanja senčila VELUX so rezultat številnih testiranj, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Prav tako zagotavljajo odlično zaščito pred vročino in popoln nadzor nad zatemnitvijo prostora ter usmerjanjem svetlobe v vašem domu, medtem ko vam široka ponudba in barvna paleta omogočata, da jih enostavno prilagodite svojemu domu. Izjemno pomembno pa je tudi, da jih lahko enostavno in varno namestite, saj se popolnoma prilegajo strešnim oknom VELUX.

Enostavno ročno ali daljinsko upravljanje

Pustite svetlobi, da vstopi, ko potrebujete dodatno energijo, in jo zatemnite, ko se želite počutiti bolj sproščeno ali ko poletna svetloba postane premočna. Ker so senčila VELUX na voljo v ročni in daljinsko vodeni različici, upravljanje svetlobe ne predstavlja izziva niti pri nedosegljivih strešnih oknih: vsi izdelki VELUX so na voljo v električni izvedbi in jih je mogoče enostavno upravljati z daljinskim upravljalnikom, mobilno aplikacijo ali celo avtomatsko s pomočjo senzorjev.

Ustvarite torej prostor, v katerem se boste dobro počutili, ter prilagodite barve, slog in celo svetlobo svojim osebnim potrebam. Naročite se na brezplačen posvet in s kombiniranjem notranjih in zunanjih senčil VELUX najdite pravo rešitev za svoj dom. V dodaten navdih pa vam je lahko tudi blog Moja Mansarda. Enostavno se prijavite na brezplačen novičnik in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni s trendi in novostmi s sveta mansard.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog