Imenik ponudnikov - Ometi in fasada

URETEK d.o.o.

Tehnologija Uretek je inovativen sistem za dvigovanje in uravnavanje podov ter učvrščavanje temeljnih tal pri problemih posedanja.

Objavljeni članki:

Tehnologija Uretek je inovativen sistem za dvigovanje in uravnavanje podov, ter učvrstitev temeljnih tal pri problemu usedanja.

Omogočamo najhitrejšo in najustreznejšo rešitev pri konsolidaciji zemljine pod tlemi in pri pogrezanju talnih oblog z metodo Uretek Floor Lift. Z razliko od vbrizgavanja s cementom ali drugimi smolami, temelji zapolnitev praznih prostornin v spodnjem ustroju na razteznih lastnostih uporabljenih smol in ni odvisna od hidravličnega pritiska ali težnosti.

Prednost dvigovanja z metodo Uretek Floor Lift je v hitrem posegu, ki ne povzroča prahu. Dviguje vse strukture na podu, kot so stranski zidovi, oprema in inštalacije. Stabilizira spodnji ustroj in ne povzroča poškodb pri tlakovanju.

Z metodo Uretek Deep Injection utrdimo in zgostimo temeljna tla in gradbene konstrukcije v globini, na podlagi vbrizgavanja posebnih smol, ki se ob raztezanju zgostijo in tako naredijo ves teren v okolici kompakten. Metoda je uporabna v vseh primerih, ko je treba povečati nosilnost temeljnih tal, bodisi zaradi posedanj bodisi v primeru dodatnih obtežb.

Podatki o podjetju

Naziv: URETEK d.o.o.
Naslov: Sokolska ul. 5, 1295 Ivančna Gorica
E-Pošta: [email protected]
Spletna stran: http://www.uretek.si

Kontakti

Naslov: Sokolska ul. 5, 1295 Ivančna Gorica
Telefon: 01/787-83-86
Telefaks: 01/786-90-82
E-Pošta: [email protected]

Število obiskovalcev: 5166

Pošljite naročilo ali povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo oz. vprašanje za ponudnika.
Vaši podatkiDodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog