Novice - Ogrevanje in klimatizacija

Oglasno besedilo

Zakaj izbrati Daikin?

Objavljeno dne 04.11.2014

Podjetje Daikin je zelo dobro poznano na področju klimatizacijske in ogrevalne tehnike. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1924, od takrat pa so svoje proizvodne obrate razširili po celem svetu. Za evropske potrebe skrbi njihova podružnica Daikin Europe NV, s proizvodnimi obrati v Evropi.

Toplotne črpalke Daikin Altherma so najbolj prodajane toplotne črpalke v Evropi in verjamemo, da ima vsak kupec svojo kombinacijo razlogov, zaradi katerih se je odločil, da se bo ogreval z Daikin toplotno črpalko. Preverite v spodnjem tekstu, morda kateri od teh razlogov za nakup Daikin izdelkov prepričajo tudi vas!

Popularnost, ki smo jo že omenili, zagotovo ne bi bila tolikšna, brez zanesljivosti. Konec koncev, vsi želimo, da nakup ogrevalnega sistema vodi v udobje, ne pa v drage servise. Pri podjetju Airabela d.o.o. smo v zanesljivost toplotnih črpalk in klimatskih naprav Daikin prepričani do te mere, da vam skupaj s proizvajalcem nudimo garancijo na vse Daikin izdelke v dobi treh let od datuma vgradnje!

Zanesljivost izdelkov je omogočena preko inteligentne zasnove, ki se kaže tudi v kompaktnosti samih enot. Z izjemo hibridne toplotne črpalke, so vsi modeli na voljo v različici, ki v eni enoti, ki zasede manj kot 1m2 prostora v vaši kurilnici, združuje do 260l rezervoar za toplo sanitarno vodo in notranjo enoto toplotne črpalke. Zunanje enote so med najtišjimi na tržišču, prav tako pa ne bodo zastirale pogleda skozi okna, saj za večino malce varčnejših hiš ustrezajo že enoventilatorske zunanje enote, ki v višino merijo borih 74cm.

Učinkovitost Daikin enot pa je še ena od glavnih razlogov, zakaj izbrati Daikin. Daikin je zavoljo višje učinkovitosti v svoj najboljši klimatski napravi Ururu-Sarara izbral naprednejše hladivo R-32, ki zagotavlja izjemen razpon moči in višjo učinkovitost delovanja tudi pri nizkih zunanjih temperaturah. Ururu-Sarara je tako unikat na slovenskem tržišču, saj je edina klimatska naprava s tem hladivom. Daikin pa dosega vrhunske učinkovitosti tudi na področju toplotnih črpalk – za primer: učinkovitosti visokotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma (primerna za radiatorske sisteme) pri pripravi 65°C ogrevalne vode ne dohaja nobena druga toplotna črpalka na slovenskem tržišču.

Podjetje Daikin je tudi eno izmed najbolj ekološko osveščenih v branži klimatizacije in ogrevanja. Bili so prvi evropski proizvajalec, ki so za svoj proizvodni obrat prejeli certifikat ISO14001. Danes vse Daikin tovarne s ponosom nosijo ta oz. podoben certifikat. Predanost okolju pa se ni zaključila tu – Daikin ima namreč striktno politiko glede reciklaže in ponovne uporabe materialov. Tako npr. usedlino, ki nastane pri obdelavi odpadne vode uporabijo pri proizvodnji cementa.

Vse zgoraj navedeno pa samo potrjuje, da je Daikin še vedno najbolj inovativno podjetje na področju klimatizacijske in ogrevalne tehnike. Prav Daikin je namreč vpeljal tehnologijo spremenljivega pretoka hladiva v sisteme za večje komercialne aplikacije. Daikin je sodeloval tudi pri razvoju hladiva R-410A, ki se danes uporablja v veliki večini ogrevalnih in hladilnih sistemov. Že leta 1969 so razvili multi-split sistem tj. več notranjih enot v povezavi z eno samo zunanjo enoto. V zadnjem času pa je Daikin najbolj poznan po popularizaciji inverter sistemov tj. sistemov, ki so zmožni svojo moč prilagajati trenutnim potrebam objekta in na ta način zagotoviti bistvene prihranke pri porabljeni energiji in nenazadnje tudi pri stroških.

Kam po informacije?

Dober izdelek ni vreden veliko, če zanj nihče ne nudi dobre podpore. Ta vogal hiše podpiramo mi. Podjetje Airabela d.o.o. je bilo ustanovljeno z izključnim namenom osredotočanja na Daikin klimatske naprave in toplotne črpalke.

Dober izdelek si seveda zasluži tudi dobro predstavitev, zato smo se odločili na eni od najpomembnejših vpadnic v naše glavno mesto odpreti svoj razstavni salon. To nam omogoča, da smo na dosegu monterjev in strank vselej, kadar potrebujejo naše informacije. V našem salonu na Šmartinski ulici 58a v Ljubljani se lahko oglasite vsak delovni dan med 8:00 in 18:00 in z veseljem vam bomo pomagali priti do končne odločitve glede nakupa novega ogrevalnega sistema.

Naprave si boste lahko ogledali v živo, pridobili vse ključne informacije ter se s predstavnikom tehnične pomoči dogovorili za preliminarni izračun, ki bo prva groba ocena investicije ter prva ocena ogrevalnih stroškov po vgradnji toplotne črpalke Daikin Altherma.

Odzivnost je bistvenega pomena, zato si prizadevamo, da bi z našo mrežo pooblaščenih monterjev pokrili vse vogale Slovenije. Prav ti monterji pa predstavljajo zadnji del sestavljanke, saj bodo pri vas opravili ogled obstoječega sistema ter na podlagi tega predlagali pravo rešitev in podali končno oceno investicije.

V vsakem koraku pa se boste lahko z vprašanji obrnili na nas, preko e-pošte, telefona ali obiska v našem salonu. Nenazadnje smo vedno veseli zadovoljnih strank, zato vas vabimo, da se po vgradnji oz. po prvi zimi, ki bo prva prava izkušnja s toplotno črpalko Daikin Altherma, oglasite v našem salonu ter z nami delite svoje vtise.

Izberite najboljšo toplotno črpalko z najboljšo podporo. Izberite Daikin Altherma in Airabela.

S ponedeljkom, 20.10.2014 je stopila v veljavo tudi akcijska ponudba visokotemperaturnih črpalk Daikin Altherma! Vsi modeli visokotemperaturne toplotne črpalke so do nadaljnjega upravičeni do spodbude Daikin Sklada v višini 1000€! Tako lahko imate najboljšo visokotemperaturno toplotno črpalko po najboljši ceni!

Vir: SLONEP

Več: http://goo.gl/eKaXaW

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog