Novice - Ogrevanje in klimatizacija

Oglasno besedilo

Najinovativnejše kaminske peči na pelete

Objavljeno dne 16.12.2013
Podjetje RIKA iz Micheldorfa v Avstriji je edini evropski proizvajalec z 20 letnimi izkušnjami v razvoju in proizvodnji kaminskih peči na pelete, zato na tem področju postavlja mednarodne standarde. Najboljši Know-How, brezčasno oblikovanje, proizvodni obrat v Avstriji in nadaljnji kontinuirani razvoj so garancija za najboljše kaminske peletne peči iz Avstrije. Zahvaljujoč inovativnemu regulacijskemu sistemu so RIKA peči ne samo malodane tako udobne kot običajno centralno ogrevanje, ampak so tudi nezahtevne za uporabo. Če znižate sobno temperaturo primarnega ogrevalnega vira za nekaj
stopinj, vam peletna kaminska peč poskrbi za dodatno toplotno udobnost ravno takrat, ko jo potrebujete. Rezultat tega je odlična moč ogrevanja v kombinaciji s prihranki stroškov ogrevanja in do 30% manjšimi emisijami zgorevanja.

Podjetje RIKA je sinonim za inovacijo in najboljšo tehnologijo. Tudi v tej zimi vam bo lahko RIKA postregla s številnimi tehničnimi novostmi, ki bodo predstavljene na prihodnjih sejmih po Evropi. Peletni kaminski peči COMO in TOPO sta bili prvi, ki sta omogočili neodvisnost od zraka v prostoru. Poleg tega imajo sedaj novejši modeli na voljo predgrevanje zraka za zgorevanje in so poleg tega opremljeni še s predalom za pepel. Najnovejši dovajalni sistem za pelete z netaktnim kontinuiranim delovanjem pogona polža poleg tega, da je zaradi tega plamen prijetnejši, še bistveno zmanjša hrup ob delovanju pogona. Ne brez razloga so nove peletne kaminske peči RIKA poznane kot najtišje peči na tržišču. Kot že običajno je tudi pri novih peletnih pečeh na razpolago preizkušeno upravljanje preko telefona s SMS-om in pa različni sobni termostati. Obstaja tudi možnost za instaliranje brezžičnega termostata. S temi novostmi RIKA izpolnjuje vsa pomembnejša pričakovanja kupcev po zmanjševanju stroškov ogrevanja, neodvisnosti in fleksibilnosti ogrevalnega sistema.

Kaminska peč TOPO II z oblogo iz lojevca

Poleg prepoznavne oblike ta model odlikuje tudi dolgo delovanje zaradi velikega zalogovnika za pelete, v katerega je možno shraniti 47 kg pelet in najmanjša vgradna globina, ki znaša samo 42 cm. Dodatno udobje omogoča samodejna prekucna  rešetka za odstranjevanje pepela, ki je na voljo samo pri modelu TOPO.


Kaminska peč COMO z oblogo iz termokamna

To kaminsko peletno peč, neodvisno od sobnega zraka, je možno zelo raznoliko oblikovati. Z izbiro keramičnih oblog v dvanajstih barvah, v dveh barvah jeklenih oblog, kot tudi z oblogo iz termokamna, ki ima s 103 kg teže veliko sposobnost shranjevanja toplote, so individualne možnosti oblikovanja prostora (skoraj) neomejene.



Vir: SLONEP

Več: http://www.agni.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog