Novice - Ogrevanje in klimatizacija

Oglasno besedilo

Kako do toplega doma?

Objavljeno dne 10.10.2014

Zakaj nam zaupa že 15000 gospodinjstev?

  • ker je zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu,
  • ker prodajamo samo kakovostne pelete preverjenih proizvajalcev,
  • ker za najnižjo ceno dobite največ,
  • ker imamo kvalitetno in hitro lastno dostavo.

Peleti ,ki vam jih najbolj priporočamo:

Peleti Schvveighofer hot material, so peleti Avstrijskega proizvajalca, ki so se pokazali kot eni najbolj kakovostnih v slovenskem prostoru. To potrjujejo tudi rezultati testa peletov, ki ga je izvedla Zveza potrošnikov Slovenije. Na testih v letu 2013 in 20K so peleti Schvveighofer dosegli prvo mesto. Peleti so sestavljeni iz čiste smreke in so bele barve. Še posebej jih odlikuje zelo nizek ostanek pepela. Pri peletih Schvveighofer boste pozabili kdaj ste nazadnje čistili pepel.

 

Peleti Ensa Sava so peleti, ki jih odlikuje predvsem visoka kurilna vrednost. Sestavljeni so iz 70 % smrekovega lesa in 30 % bukovega lesa. Tudi ti peleti so na testih 2013 zasedli visoko 5. mesto. Peleti Ensa Sava so peleti, kjer boste za svoj denar dobili največ.

Briketi, ki vam jih priporočamo:

Bukovi briketi so kakovostni briketi iz 100% bukovega lesa. Primerni so za kurjenje v štedilnikih, kaminih in pečeh. Še posebej jih odlikuje visoka kurilna vrednost in nizek ostanek pepela. So odličen nadomestek drvam. Prednost briketov je v tem, da je vlažnost briketov primerna za takojšno uporabo, potrebujete pa tudi bistveno manj prostora za skladiščenje. Ena tona briketov vam nadomesti 4 m3 drv.

Prepričajte se o naši kakovosti in ugodni ponudbi in obiščite našo spletno stran www.zatopeldom.com ali pa nas pokličite na telefon 03 620 3 620.

Vir: SLONEP

Več: http://www.zatopeldom.com

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog