VpraÅ¡anja - Zaključna delaIzolacija hiše iz kamna

VPRAŠANJE:

Kako izolirati hiš iz kamna? Živimo v hiši na Gorenjskem zgrajeni iz kamna stari 200 let, zidovi so debeline 70 cm. Obnovili bi fasado in me zanima, koliko debelo izolacijo iz stiropora priporočate, če sploh?

(Andrej)


ODGOVOR:

Svetujemo vam izvedbo fasade s toplotno izolacijo debeline 15 cm, da ste skladno z zahtevo Eko sklada upravičeni do subvencije.

Za točno in korektno svetovanje priporočamo ogled naše tehnične službe na vašem objektu. Na podlagi ogleda vam lahko najbolje svetujemo, kateri tip fasade bi bil za vaš objekt najbolj primeren, naredi se izračun gradbene fizike in popis detajlov. Ogled in svetovanje sta brezplačna in neobvezujoča. Vabimo vas, da nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 15 56 in dogovorili se bomo za termin.

14.05.2014 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice

Anketa

Moja hiša potrebuje