Novice - Vrtni predeli

Oglasno besedilo

Robniki Lacogreen

Objavljeno dne 18.09.2014

Jesen je pravi čas, da postorite na vrtu čim več, preden nastopi zima. Priprava in ureditev gredic, sajenje različnih okrasnih rastlin, sajenje čebulic.

Poskrbite, da bodo robovi vaših gred urejeni še pred zimo! Uporabite HDPE robnike LACOGREEN, ki so izjemen izdelek. Imajo mnogo prednosti, ki jih ločujejo od ostalih izdelkov.

HDPE robniki so izjemno enostavni za vgraditev, kar zniža stroške dela. Izdelani so iz kakovostnih materialov, odporni na temperature -50 do +60°C in ne vpijajo vlage. Če jih vgradite jeseni, bodo grede spomladi že pripravljene, vaše rastline pa se bodo lahko bujno razraščale, brez da bi posegale v trato, hkrati pa bo velikost grede ostala ista in trata ne bo omejevala vaših gredic.

Robniki za drevo

Ker v jeseni sadimo tudi različno drevje, pride v poštev razmislek o uporabi HDPE robnikov pri obrobi okoli dreves in tako olajšamo košnjo okrog dreves v prihodnosti. Obroba prav tako lahko služi za zadrževanje vode, ko je to rastlinam najbolj potrebno.

Robniki Lacogreen za ribnik

Robniki so primerni za razmejitev različnih površin. Velika prednost je fleksibilnost. Ker so robniki LACOGREEN zelo prožni, jih zlahka prilagajamo vsaki obliki, hkrati pa so zelo čvrsti in zato primerni tako za domačo kot tudi profesionalno uporabo.

Robniki Lacogreen za razmejitev trate
Primer uporabe robnikov Lacogreen za razmejitev trate in različnih, pisanih prodnikov.

Vgraditev je izjemno enostavna!

Ker je vgraditev sila preprosta, je izdelek primeren za vsakogar. Enostavno odrežete robnik na želeno dolžino s škarjami, ga namestite v pripravljen jarek in s pomočjo priloženih nosilcev pritrdite ter jarek zasujete z zemljo. Robnik lahko uporabite tudi pri obrobah zelenjavnih vrtov.

Robniki Lacogreen za zelenjavni vrt

Uporaba robnikov Lacogreen

Robniki Lacogreen so prisotni v slovenskem prostoru že nekaj časa. Na spodnjih fotografijah so nekateri primeri uporabe.

Uporaba za razmejitev peščene poti in trate, ter pri robovih stopnic (Zelena vas, Ruševec na Pohorju).

Uporaba za razmejitev peščene poti in trate, ter pri robovih stopnic (Zelena vas, Ruševec na Pohorju).

Uporaba za razmejitev različnih peščenih površin in trate na otroškem igrišču (angleški vrtec, Ljubljana).

Uporaba pri razmejitvi gred in prodnikov v sosednji Hrvaški. (Hotel Materada, Poreč).

Dobava v različnih barvah in velikostih

Robniki Lacogreen se dobijo v dolžinah 5, 15, 25, 45 in 60m, ter višinah 12cm (5 in 15m dolgi robniki), 14cm (25 in 45m dolgi robniki) in 9cm (60m dolgi robniki). Debeli so od 4-5mm. Na voljo so štiri barve: črna, zelena, rjava in svetlo rjava (terra cotta).

Glede na to, da se dobijo v različnih velikostih in barvah, smo prepričani, da boste našli robnike za svoje potrebe. Torej postorite na vrtu čim več preden nastopi zima in začnite z robovi!

Vir: SLONEP

Več: https://www.elegance.si/kategorija_robniki

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog