Novice - Vrtni elementi

Oglasno besedilo

Vrtno pohištvo CONNUBIA by Calligaris

Objavljeno dne 06.04.2023

Ponudbo vrtnih miz, vrtnih stolov, ležalnikov, udobnih sedežnih garnitur in še veliko več, boste našli v salonih pohištva MAROS v CELJU in LJUBLJANI

Vrtno pohištvo Connubia omogoča zares kakovostno in sproščujoče preživljanje prostega časa v okolici našega doma. Postavite ga lahko pred hišo, ob zunanji kamin ipd., seveda pa pride v poštev tudi pri opremljanju terase ali balkona. Pomembna je premišljeno izbrana kombinacija vrtne mize in vrtnih stolov poskrbi, da boste imeli na voljo dovolj prostora za družinska kosila v toplejših mesecih, piknike s prijatelji ali pa preprosto za to, da vam bo med branjem dobre knjige zares udobno. Vsekakor pa morate ob tem paziti, da bo vrtno pohištvo izdelano iz materialov, ki bodo uspešno kljubovali najrazličnejšim vremenskim vplivom, ki jim bodo neizogibno izpostavljeni – od močnega sonca do dežja oziroma vlage.

Udobni in trpežni vrtni stoli ter prostorne mize

V salonih Maros smo za vas pripravili vrtne mize različnih dimenzij in oblik, fiksne in raztegljive, ki zagotavljajo več kot dovolj prostora za obedovanje na prostem. Mize so izdelane iz trpežnih materialov, ki morajo kljubovati vremenskim vplivom in poskrbeti za optimalno stabilnost. Podnožja miz so običajno kovinska ali iz aluminija, mizne plošče pa so iz keramike, umetnega kamna ali HPL plošče.

Ponudbo pa seveda dopolnjujejo kakovostni vrtni stoli iz materialov, ki so izbrani tako, da ponujajo idealen preplet odpornosti na različne vremenske razmere in udobja. Ponudba vrtnih stolov je res bogata: tapecirani stoli, stoli in vrhunske PP plastike, kovinski, barski stoli, stoli z prepleteni vrvjo,…

Vrtne mize in stoli so na voljo ločeno, kar omogoča, da sestavite poljubno kombinacijo pohištva, ki bo kar najbolje ustrezala vašemu okusu oz. podobi okolice vašega doma, ki ste si jo zamislili.

Vrtne sedežne garniture

Za tiste, ki imate na voljo malce več prostora in ki želite z izbiro zunanjega pohištva doseči nekoliko bolj luksuzen oz. moderen učinek, pa je tu še vrtna sedežna garnitura. Podobno kot notranja različica je zunanja garnitura prav tako dobavljiva v različnih izvedbah oziroma postavitvah in velikostih. Možni so trosedi, dvosedi, fotelji in kotna vrtna garnitura. Izbirate lahko med različnimi materiali, ki so primerni za uporabo na prostem in različnimi strukturami ter barvami tkanin in kovine. Za vaše udobje bodo poskrbele sedalne, naslonske in dekorativne blazine, ki so na voljo v posebnih tkaninah odpornimi na UV žarke, plesen in so vodo-odbojne. Pri mnogih modelih lahko blazine takrat, ko jih ne potrebujete, enostavno odstranite, s čimer podaljšate njihovo življenjsko dobo. Ker gre za pralne materiale, pa je vzdrževanje vrtnih sedežnih garnitur in njihovih blazin zelo preprosto.

Ležalniki, tabureji, svetila in še veliko več za vaš vrt

Izjemno praktično vrtno pohištvo so zagotovo tudi ležalniki, ki jih boste prav tako našli v salonih Maros v Ljubljani in Celju. Pomembna prednost ležalnikov je nedvomno ta, da jih lahko zelo enostavno prestavljate, po uporabi pa preprosto zložite. A kljub nizki teži so prav vsi ležalniki iz naše ponudbe izredno stabilni in trpežni, podobno kot drugo pohištvo. Pri tistih modelih, kjer je uporabljena tkanina, je ta izbrana še posebej premišljeno – gre za materiale, katerih barva ne bo zbledela kljub pogosti izpostavljenosti soncu, ki so odporni na trganje celo v primeru večjih obremenitev in ki se nadpovprečno hitro sušijo. V naši ponudbi pa vas med drugim čakajo še gugalniki, ki so idealno vrtno pohištvo za tiste, ki želite poskrbeti za to, da bo okolica vašega doma resnično nekaj posebnega.

V salonih pohištva Maros vam je poleg vrtnega pohištva Connubia, na voljo tudi vrhunsko vrtno pohištvo priznanega ponudnika VARASCHIN, ki z izjemnim dizajnom in vrhunskimi materiali zadovolji želje, potrebe in pričakovanja še tako zahtevnih kupcev. Pionir na področju kovinskega vrtnega pohištva pa je nedvomno naš partner EMU, ki že več kot 70 let razvija in proizvaja vrtno pohištvo iz kovine.

Prepustite se našim arhitektom in svetovalcem, da vam pomagamo načrtovati vašo oazo miru, počitka in druženja. Tukaj smo za vas!

Vabljeni v naša salona Maros v Celju in Ljubljani.

 - Salon MAROS Ljubljana, Šmartinska c. 53 

 - Salon MAROS Celje, Celeia park, Aškerčeva 17

Vir: SLONEP

Več: https://www.maros.si/sl/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog