Novice - Vrtni elementi

novica

Letne kuhinje FIGURA

Objavljeno dne 01.03.2019

Letne kuhinje, izdelane iz kakovostnega teraca so kot nalašč za preživljanje kvalitetnega časa zunaj z družino in prijatelji. Poleg rahle spremembe, ki jo s pomladjo in poletjem uvedemo v naša življenja, nas letne kuhinje enostavno vabijo k selitvi: iz notranjosti hiše k odprtemu in svežemu zraku na letni vrt. Kot ptice selivke se lahko tudi mi selimo in si poletje z letnimi kuhinjami še bolj obogatimo!

V naši ponudbi izdelkov iz kakovostnega in estetsko dovršenega brušenega betona si lahko svoj načrt letnega vrta obogatite tudi z izdelki za okras ali boljšo funkcionalnost vrta. Ob kuhinji s pultom in okrasno vrtno pipo si brez težav zamislite še letni kamin, ki vam bo popestril sobotne popoldneve ali nedeljska kosila. Naše letne kuhinje lahko dobite tudi po naročilu. Vašim željam z veseljem ustrežemo. Tako že vrsto let ugajamo našim strankam in izpolnjujemo njihove želje ter pričakovanja. Letne kuhinje bodo le tako služile vašemu namenu in povzdignile kuharja, ki ga nosite v sebi, na višjo raven.

Načrtovanje in izbira

Velikost letne kuhinje si lahko določite sami ali pa izbirate med že obstoječimi kuhinjami v naši ponudbi. Z veseljem se prilagodimo vašim željam in se z vami tudi pogovorimo o vašem načrtu. Če ste v procesu gradnje vašega doma ali pa če vašo hišo oz. vrt prenavljate, je smiselno v sam načrt gradnje ali adaptacije vključiti tudi prostor letne kuhinje in njeno velikost. Bo kuhinja stala na sredini vrta in bo pokrita s streho? Bi želeli na poti do svoje letne kuhinje na travo postaviti kamnito pot? Bo morda kuhinja ob steni same hiše in tik ob izhodu na vrt? Letne kuhinje vselej zahtevajo nekaj pozornosti, da bi lahko zažarele v svojem čaru. Pravzaprav je smiselno načrtovati celotni letni vrt. Kje bo torej prostor letne kuhinje, kje bo vrtni kamin, boste svoj vrt okrasili z okrasnimi vrtnimi stebri in vnesli malo antike v svoj dom? Skupaj z vami se lahko lotimo vašega načrtovanja letnega vrta. Naši izdelki so kot nalašč za tovrstno arhitekturo! Letni kamini se podajo k letni kuhinji, fontana in stebri pa vizualno polepšajo sam vrt in ga ne pustijo praznega.


      

Za bolj praktično in kuharju prijazno zunanje kuhanje vam priporočamo še nekaj dodatkov h kuhinjam. Te lahko okrasite z vrtnimi pipami in si pod letno kuhinjo določite še kakšno praktično polico za shranjevanje krožnikov in pribora. Tudi zaprte omarice se k letnim kuhinjam odlično podajo. Zunaj včasih pihlja in pametno je, če je nekaj pribora ali hrane zaščitene pred zunanjimi vplivi. O vseh podrobnostih se bomo z vami pogovorili in prepričani ste lahko, da bodo izbrane letne kuhinje na pravem mestu, primerne za prijetno uporabo!

Letne kuhinje skupaj z našimi ostalimi kakovostnimi izdelki bodo vaš vrt spremenile v poletno oazo miru in veselja. Prepričajte se sami in izberite svojo letno kuhinjo po vašem okusu!

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

15. bolšji sejem rastlin

04.05.2019 - 04.05.2019 V okviru sejma bodo tudi predavanja, predstavitve in vodeni ogledi na tematiko dogajanja ter delavnice za otroke.

Vrtnarski sejem FREISINGER GARTENTAGE

10.05.2019 - 12.05.2019 23 let vrtnarskega sveta - dobrodošli Slovenci!

2. Dan čebel v botaničnem vrtu

20.05.2019 - 20.05.2019 Spoznali boste čebelarjenje in medovite rastline ter pomen čebel in drugih opraševalcev.

Slovenija – botanično zanimiva dežela

22.05.2019 - 22.05.2019 Strokovno vodstvo ob dnevu biotske pestrosti.

Prof. dr. Fran Jesenko in tritikala

23.05.2019 - 23.05.2019 Današnja razširjenost v svetu in pri nas ter vse večji gospodarski pomen tritikale v prehrani ljudi in živinoreji.

Anketa

Moja hiša potrebuje