Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Vrtni center Pro horto Strgar

Objavljeno dne 08.03.2013
V Črnučah v Ljubljani že dolgo vrsto let deluje vrtni center Pro horto Strgar. Vrtni center deluje v sklopu podjetja, ki se ukvarja z urejanjem vrtov že več kot 40 let.

Podjetje, ki ga je prevzel od svojega očeta, vodi Andrej Strgar, krajinski arhitekt. Poslovno vodilo je združitev družinske tradicije in kakovosti s sodobnimi usmeritvami ter izvirnim snovanjem idejnih in izvedbenih rešitev za oblikovanje odprtega prostora: vrta, parka, zabavišča ali rekreacijske površine. Z drugimi besedami povedano: dvigniti pomen in nivo vrtne kulture bivanja – urediti vrt tako, da bo omogočal uporabnost in uživanje obenem. S premišljenim urejanjem bivalnega okolja želimo strankam odpreti vrata v svet vrtne umetnosti, jim približati sodobne trende urejanja, ki jih dopolnjujeta poznavanje prvin slovenske krajine in tradicija v urejanju različnih nasadov (vrtov, parkov, teras, balkonov).

V podjetju Pro horto Strgar vam tako ponujamo celovito storitev – od idejne zasnove, svetovanja in načrtovanja do izvedbe in oskrbe vrta, okolice vašega doma, vikenda, poslovnega prostora,….



V vrtnem centru je na voljo preko 200 različnih sort dreves in grmovnic. Zaradi poplave uvoženih rastlin po zelo nizkih cenah, predvsem od velikih trgovskih podjetij, smo se v vrtnem centru Pro horto Strgar usmerili na prodajo rastlin, ki niso vsakdanje. Imamo veliko izbiro pahljačastih in japonskih javorjev, tudi zelo neobičajnih in posebnih sort, floridskih, japonskih in kitajskih drenov ter grmičastih hortenzij. Naša posebnost so tudi angleške vrtnice gojitelja Davida Austina ter velika izbira okrasnih šipkov in vrtnic popenjavk. V letošnjem letu uvajamo veliko novih sort rastlin, predvsem nizkih grmovnic, ki so primerne tako za nasaditve v korita, v skalnjake kot tudi v vrt.

Veliko rastlin pridelamo sami v svojih dveh drevesnicah, nekaj pa jih tudi uvozimo iz preverjenih evropski drevesnic (s podobnim podnebjem, kot ga ima Slovenija) s katerimi sodelujemo že vrsto let.

Zakaj prav v naš vrtni center po rastline?

  • ker so rastline vzgojene v skladu z drevesničarskimi normativi EU,
  • ker imajo visoko notranjo kakovost (to je sposobnost rastline, da se po presaditvi v vrt takoj uspešno vraste in razvija),
  • ker vam pri izbiri rastlin kompetentno svetujemo,
  • ker vemo, kaj prodajamo,
  • ker nam je najpomembnejša zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Vsako leto tudi pomladi v aprilu organiziramo dan odprtih vrat, kjer se lahko obiskovalci sprehodijo med rastlinami ob kozarčku šampanjca in dobrih domačih sladicah, poslušajo predavanja strokovnjakov in se posvetujejo z nami o ureditvi vrta ali pa samo o posamezni rastlini.


Akcija rastlina tedna

Med sadilno sezono (pomladi in jeseni) vsak teden pripravljamo akcijo rastlina tedna. V akciji prestavljamo novosti iz izbora rastlin in vam jih ponudimo po ugodnejši ceni. Na novice o rastlini tedna se lahko naročite:

Pričetek pomladne sezone

Pomladno sezono bomo začeli letos zaradi dolge zime 11. marca.

Med tednom je vrtni center odprt od 8. do 18. ure, v soboto pa od 8. do 13. ure.

 

Vljudno vabljeni !

Več o podjetju: PRO HORTO STRGAR d.o.o., Vrtni center, trgovina, drevesnica
Vir: SLONEP

Več: http://www.pro-horto.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog