Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Kamen je večen

Objavljeno dne 08.03.2018
Diamant je za zmeraj, pravijo. Kamen je večen. Od tisočletja starih piramid in popolno izklesanih kipov antičnega sveta, prek Michelangelovih mojstrovin in veličastnih palač, odetih v marmor, od številnih zgodovinskih in verskih spomenikov vse do kuhinjskega pulta… Človek je svojo željo po večnosti najpogosteje izražal v kamnu. Narava je utelesila lepoto v vrsti raznobarvnih kamnin. Če hočemo to lepoto prenesti v svoje domove, z njimi okrasiti vse, kar nas obdaja, ali postaviti spomenik v trajen spomin, potrebujemo obširno znanje, dolgoletne izkušnje, dovršen smisel za estetiko in, seveda, prvovrstno tehnologijo. Samo na ta način bo naravna lepota v našem okolju tudi delovala v vsej svoji enkratnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za notranjo ureditev bivalnega prostora po meri izdelujemo kuhinjske in kopalniške pulte, talne ali stenske obloge, stopnice, kamine, kopalnice v marmorju in tudi fontane. V notranjo ureditev uvrščamo tudi opremo poslovnih prostorov, gostinskih lokalov, prodajaln, hotelov in podobno. Za vse ki imate radi ekstravaganco laho ponudimo tudi izdelke iz onixa in poldragih kamnov, kot so prosojni stropovi in obloge, kamnito pohištvo, mozaiki in okrasni detajli v opremi.

Za zunanjo ureditev smo razvili široko paleto izdelkov kot so kamniti vodnjaki, fontane, umivalniki, letne kuhinje masivne kamnite mize in klopi, kamniti otoki za žar in številne okrasne izdelke. Za zunanje talne obloge in stopnice lahko izbirate med grobo obdelanim kraškim kamnom, travertinom ali katereim izmed nedrsečih granitov, skrilavcev, quarcitov in porfirjev.

Zunanje okenske police in kamniti cokli so nepogrešljivi element pri gradnji hiše. V primorsko kraškem stilu v ta namen izdelujemo tudi masivne okvirje oken tako imenovane erte, portale, konzole, stebre in baze, kraški tlak ter celo vrsto kamnitih umivalnikov in okrasnih kamnitih posod.

Za vse ki imate radi ekstravaganco smo pripravili široko ponudbo raznobarvnih oniksov, poldragih kamnov in umetniško sestavljenih kompozitov, iz katerih izdelujemo prosojne stropove, razne obloge, kamnito pohištvo in okrasne detajle v opremi.

Spoštovanje do del naših prednikov nas je privedlo do odgovorne naloge ohranjanja kulturne dediščine in restavratorstva. Z vso odgovornostjo in specifičnim znanjem starih kamnoseških obdelav in postopkov obnavljamo kamnite izdelke in sodelujemo pri restavratorskih delih na spomeniško zaščitenih objektih.

Posebno pozornost namenjamo spominu na naše prednike. Nagrobne spomenike izdelujemo s popolnoma individualnim pristopom in z vsem sočutjem klešemo v kamen vaše zgodbe.

Vir: SLONEP

Več: http://www.brezavscek.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog