Novice - Urejanje

Oglasno besedilo

Kako do lepo urejenega vrta ali okolice poslovnega objekta?

Objavljeno dne 01.04.2015

Zakaj izbrati prav naše podjetje za urejanje vrta ali urejanje okolice poslovnega objekta?

Ker, na podlagi več kot 40. letnih izkušenj (začetki podjetja segajo v leto 1968), oblikovalska znanja uspešno povezujemo z izvedbenimi izkušnjami. Z našim praktičnim znanjem lahko prenesemo v realnost najbolj izvirne ideje tako, da delujejo. Naša ekipa vrtnarjev in pomočnikov je stalna. Vsi se neprestano izobražujemo in skrbimo, da je naše delo učinkovito. Uporabljamo rastline iz lastnih in preverjenih partnerskih drevesnic. V dogovoru z Vami spremljamo napredek zasaditve tudi po končanih delih ali pa v celoti prevzamemo oskrbo nasada. Cilj nam je zadovoljna stranka, ki nas lahko brez zadrege priporoča svojim znancem in prijateljem.

Osnovna dejavnost našega podjetja Pro horto Strgar d.o.o. je urejanje odprtega prostora (oblikovanje in urejanje vrtov in parkov), ki se prične z zamislijo, nadaljuje z izvedbo in konča pri redni oskrbi.

V okviru podjetja delujeta tudi drevesnica in vrtni center, kjer gojimo in prodajamo rastline, ki so prilagojene našim podnebnim razmeram. V vrtnem centru je na voljo preko 200 sort dreves in grmovnic. Rastline prodajamo posajene v loncih ali balirane (tako, da jih lahko sadite celo leto) ali z golimi koreninami (sajenje primerno samo v dobi mirovanja). Specializirani smo za pahljačaste in japonske javorje, okrasne drene ter grmaste hortenzije.
 
 
V našem vrtnem centru imamo na voljo tudi večja drevesa in grmovnice. Veliko rastlin pridelamo sami, nekaj pa jih tudi uvozimo iz preverjenih evropskih drevesnic, s katerimi sodelujemo že vrsto let.
 
Lastnik podjetja in direktor Andrej Strgar, univerzitetni diplomirani inženir krajinske arhitekture je tudi zapriseženi sodni cenilec hortikulturne stroke.
 
Več o podjetju: PRO HORTO STRGAR d.o.o., Vrtni center, trgovina, drevesnica
Vir: SLONEP

Več: http://www.pro-horto.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog