Vprašanja - RožeKatere trajnice naj zasadim na gredo s trajnicami?

VPRAŠANJE:

Imam cvetlično gredo 5 x 3 m na ravnem vrtu. Rada bi si jo uredila tako, da bi imela vedno cvetočo oziroma vedno živo. Prosim za nasvet kaj bi zasadila nanjo. Najraje bi imela kakšne trajnice, ki bi bolj prevladovale.

(poldka)


ODGOVOR:

Težko vam svetujem katere vrste posaditi, saj niste podali nekaj osnovnih podatkov, med drugim tudi lokacije vaše grede. Svetujem vam, da pogledate v kakšno knjigo, kjer so predstavljene trajnice in njihove zasaditve. Svetoval bi vam knjigo Trajnice za vse letne čase, v kateri so predstavljene številne zasaditve.

15.10.2009 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog