Novice - Pripomočki

Oglasno besedilo

Zalivanje rastlin še nikoli ni bilo lažje

Objavljeno dne 07.04.2014
Naredite konec stalnim problemom z zalivanjem vrta in rastlin. Odločite se za postavitev okolju prijaznega (čisto brez elektrike) zalivalnega sistema. In kar je najboljše: postavite si ga kar sami.

Ne morete na dopust, ker vas skrbi zalivanje vaših rastlin ali vam je nerodno prositi soseda naj jih zalije?
Razmišljate o postavitvi vrta ali rastlinjaka, pa se bojite dela z zalivanjem?
Bi radi imeli zalivalni sistem, ki je prijazen tako rastlinam kot tudi okolju?
 

AutoPot zalivalni sistemi ali kot se jih drži ime "neverjetni produkti" za lepe rastline

 

  • okolju prijazni – delujejo brez elektrike (gravitacija - padec vode in kapilarni dvig vode),
  • cenovno ugodni - brez stroškov elektrike, nižja poraba vode, nizki vzdrževalni stroški,
  • vsestranski - namenjeni tako ljubiteljskim vrtnarjem kot profesionalcem, uporabni na balkonu ali v manjši gredici, na vrtu ali v rastlinjaku,
  • izredno praktični - sami jih lahko enostavno namestite, uporabite naš ali svoj obstoječi rezervoar za vodo, ni potrebna napeljava elektrike, timerjev,...
  • rezultat je dober pridelek – rastline so zalite toliko, kolikor vode potrebujejo.

AutoPot zalivalni sistemi easy2grow


Easy2grow sistem je najbolje prodajan proizvod znamke AutoPot, brez večjega vzdrževanja ga je možno uporabljati v rastlinjakih, pokritih »tunelih«, vrtovih ali v domu, brez odvečnih izgub vode. Easy2grow sistem bo poskrbel za zalivanje vaših rastlin v 8,5-litrskih in 15-litrskih vazah brez potrebe po črpalkah, timerjih in elektriki. Omogoča popolnoma avtomatsko oskrbo rastlin z vodo in hranili in simulira mokro/suhi cikel naravnega okolja. Tako easy2grow začetni kit paket, kot razširitveni sistem več modulov easy2grow za obsežno komercialno vzgojo rastlin nudita rastlinam vse kar ponudite. Sistem se lahko uporablja v hidroponični ali klasični postavitvi z uporabo zemlje in drugih rastnih materialov. Avtomatično in zanesljivo delovanje sistema omogoča tako domačim kot tudi profesionalnim vrtnarjem, da se lahko sprostijo, zapustijo dom ali rastlinjak za več dni in se še vedno vrnejo k zdravim rastlinam in obilnemu ter zdravemu pridelku.
 
 

AutoPot zalivalni sistemi AQUAbox Spyder in AQUAbox Straight

 
                            AQUAbox Spyder                                                  AQUAbox Straight

AQUAbox je idealen zalivalni sistem za navadne in dvignjene gredice, večja korita, gojilne vreče in vrtičke. Ima več področij uporabe, od gojilnih vreč do več-metrskih dvignjenih gredic.

AQUAbox uporablja AQUAvalve tehnologijo, vendar direktno v zemlji; kapilarni trakovi vlečejo vodo iz AQUAbox-a in jo razporedijo po zemlji. AQUAbox poskrbi, da so vaše rastline zalite dneve ali celo tedne in je tako idealna rešitev za zalivanje, ko smo na vikend odmorih, dopustu ali za celoletno zalivanje.

Ne potrebuje elektrike, črpalk, timerjev, enostavno se priklopijo na rezervoar vode. Primerni so za vrtičke oziroma domače vrtnarjenje.

AQUAbox Straight je idealen za ožje gredice ali gojilne vreče, AQUAbox Spyder pa za večje površine, saj za zalivanje poskrbijo kapilarni trakovi v celotnem krogu 360°C okrog AQUAvalve ventila.
 
 

Kje lahko kupite AutoPot zalivalne sisteme?

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino, kjer so vam poleg sistemov, ki smo jih predstavili, na voljo še ostali sistemi za zalivanje, robniki za oblikovanje vrta in okolice, modularne gredice, sobni vrtički z lučmi, umetno rastlinje za postavitev ograj in trat,...
 
Vir: SLONEP

Več: https://www.elegance.si/kategorija_zalivanje-rastlin1

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog