Novice - Pripomočki

Oglasno besedilo

Koliko časa zapravite za zalivanje?

Objavljeno dne 07.07.2014
Rastline za svojo rast in razvoj nujno potrebujejo vodo. Vsi, ki imate svoj vrt, veste da je potrebno zalivati natančno in temeljito, za kar pa porabimo veliko časa in vode.


Zakaj bi zapravljali čas za zalivanje rastlin, če se vrt lahko zaliva sam?


Zalivalni komplet NETAFIM za vrtičke je natančen in učinkovit sistem za kapljično zalivanje in gnojenje površine okoli 50m2. Deluje brez priklopa na vodovodno omrežje in brez elektrike. Komplet vsebuje 25m glavne cevi (φ=16mm), 2×50m in 1×30m stranske cevi(φ=8mm). Sistem lahko postavimo sami, saj je postavitev izjemno enostavna. S cevmi in priloženimi priključki lahko razpeljemo vodo od vodnega vsebnika po vrtu ali gredi različnih oblik. Voda pride točno tja, kjer je za dobro rast rastlin najbolj potrebna, saj lahko posamezni zaporni ventili omogočajo namakanje za določen del vrta.

 

Z investicijo v zalivalni komplet boste pridobili mnogo časa, ki bi ga porabili za zalivanje, hkrati boste privarčevali z vodo, saj namakanje s kapljično tehnologijo energetsko učinkovito porazdeli vodo in zagotovi trajno rast vašega vrta.

Več o ponudbi >>.


Kdo vam bo vrnil čas, ki ste ga izgubili z zalivanjem rastlin? Saj veste, čas je denar.


Zalivanje rastlin lahko predstavlja težavo tudi v času dopustov. Ko se vrnemo so lahko naše rastline lepe in bujno rastoče. Namakalni sistem KIT IRISO je primeren za manjše vrtove, balkone, rastlinjake, gredice. Sistem vsebuje 10 nastavljivih kapljalnikov z regulatorjem pretoka. Dobra stvar pa je, da lahko sestavimo skupaj več sistemov, odvisno od potrebe po namakanju, pri tem pa se rastline namakajo iz iste vodne zaloge. Tudi ta sistem deluje brez elektrike, baterij ali vodovodne napeljave. 

Več o ponudbi >>


Kje lahko kupite zalivalne sisteme?

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino, kjer so vam poleg sistemov, ki smo jih predstavili, na voljo še ostali sistemi za zalivanje, robniki za oblikovanje vrta in okolice, modularne gredice, sobni vrtički z lučmi, umetno rastlinje za postavitev ograj in trat,...

 

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog