Vprašanja - Vrt in okolicaKje kupiti stenski emajliran umivalnik za vrt?

VPRAŠANJE:

Že nekaj časa z možem neuspešno iščeva stenski emajlirani vrtni umivalnik. Žal so na voljo samo litoželezni in cementni. Pred leti sva ga videla v neki nemški reviji (katalogu) pa se žal ne moreva spomniti naslova. Če je vam znano, kje bi lahko tak umivalnik dobila, vas prosiva za naslov.

(Danica)


ODGOVOR:

Svetujem vam, da povprašate pri ponudnikih vrtnega pohištva (>>), ki smo jih zbrali na Slonep.net.

Če korita, ki ga iščete, ne boste našli, potem pobrskajte po spletu in skušate izdelek najti pri nemških ponudnikih. Marsikaj je mogoče naročiti preko spleta, v skrajnem primeru pa se zapeljete v Nemčijo.

10.05.2010 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog