Vprašanja - NakupKoliko znaša realna cena stanovanja v Šmarci?

VPRAŠANJE:

Gre za nakup spodnje etaže hiše, solidno zgrajene, letnik 1993. Svoj vhod, stanovanje cca 58m2, garaža 17m2, 55m2 kleti, cca 16m2 pokrite terase in cca 100m2 atrija. Cena 135 000 €, s tem da je na meni še izgraditev inštalacije za kurjavo in vodo (cca 6000 €) in še cca 2000 € za sofinanciranje skupnega parkirišča. Hiša je v Šmarci pri Kamniku. Koliko je to realna cena?

(nero)


ODGOVOR:

Edini, ki lahko ocenijo realno vrednost nepremičnine, so cenilci nepremičnin, ki s podrobno analizo nepremičnine določijo njeno vrednost. Če želite dobiti občutek, kakšne so cene stanovanj oz. hiš, vam svetujem, da pregledate podobne oglase v oglasniku Nepremičnine.net in podatke o prodajah v evidenci trga nepremičnin. Lahko si pomagate tudi z analizami cen, ki jih delamo na SLONEP.net.

27.11.2011 (SLONEP)


Odgovori s pravnega področja so vezani na datum odgovora, zato vam svetujemo, da preverite ali ni morda do današnjega dne prišlo do sprememb v zakonu. Za zanesljivo rešitev vašega vprašanja priporočamo posvet z odvetnikom.
Odgovori na pravna vprašanja služijo zgolj za splošno orientacijo v podanem primeru. Zaradi sodne prakse in specifičnosti posameznega primera ne morejo služiti za splošno reševanje pravnih težav.
Uporaba podatkov je dovoljena izključno v zasebne namene in na lastno odgovornost - glej Pravno pojasnilo.

Vsakršno kopiranje in javno objavljanje vsebin, brez poprejšnjega soglasja družbe Internet Media d.o.o., je prepovedano in v nasprotju z zakonom o intelektualni lastnini!

Odgovori na vprašanja so last podjetja Internet Media d.o.o., razen v primerih, kadar je navedeno drugače.

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog