Selitveni servis

Veliko, predvsem manjših predmetov lahko preselimo sami, če imamo lasten avtomobil. Zaplete se pri pohištvu in večjih predmetih, ki jih sami težko prenašamo in prevažamo. Takrat potrebujemo pomoč. Če nimamo prijatelja ali sorodnika, ki ima kombi ali manjši tovornjak, ali pa ne najamemo kombija, sami ne bomo mogli prenesti večjih predmetov. V takšnem primeru najamemo selitveni servis.

Selitveni servis ima osebje in prevozna sredstva s katerimi je mogoče varno preseliti pohištvo in različne predmete. V skladu z dogovorom lahko selitveni servis izvede celotno selitev od priprave in zaščite predmetov v starem bivališču do postavitve v novem. Lahko pa izvede le prevoz predmetov in pohištva. Če se odločimo za celotno storitev selitvenega servisa, potem lahko pričakujemo, da bo osebje predmete ustrezno zaščitilo in pripravilo na prevoz, po potrebi razstavilo pohištvo, vse skupaj prepeljalo v novo bivališče in tam ponovno sestavilo. Delavci selitvenega servisa imajo izkušnje s selitvami in delo opravijo hitreje in bolj kakovostno, kot, če bi selitev izvedli sami. Poleg tega pa ima večina selitvenih servisov blago med selitvijo tudi zavarovano. To pomeni, da v primeru poškodb zavarovalnica povrne škodo.

Selitveni servis svoje storitve zaračuna. Cena je odvisna od količine predmetov in zahtevnosti same selitve. Zato je smiselno ceno dogovoriti že pred samo selitvijo, da ne pride do težav pri plačilu.

Vrednejših predmetov, dokumentov in zlatnine ne selimo preko selitvenega servisa, temveč jih v novo bivališče odpeljemo sami.

Selitveni servisi >>

Dodaj v:
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog