Vprašanja - Selitve in prevozi
Število ustreznih rezultatov: 6
Ali ima lahko prodajalec stalno prebivališče v stanovanju po prodaji? (Sonja)
Spoštovani, pravkar sem kupila stanovanje - na tem naslovu bom tudi prijavila lastno stalno bivališče. Prodajalec stanovanja pa me je zaprosil, če njegova družina (2 odrasla, 1 otrok) lahko ostane še vedno stalno prijavljena na tem naslovu. Kupili so namreč novo stanovanje, ki bo vseljivo šele čez eno leto, medtem pa bodo stanovanje najeli. Prav zaradi tega ne želijo menjati stalnega bivališča, saj bi tako morali zamenjati tudi osebne dokumente. Zanima pa me, kaj to pomeni za mene, kaj vse lahko to "potegne" za seboj? Bojim se namreč, da bi to za mene lahko pomenilo dodatne stroške ali pa kakšne druge probleme.... (SLONEP)
Kako je s spremembo stalnega bivališča? (Andreja)
Prihodnje leto računam, da se bom preselila iz Postojne v Ljubljano. Zanima me, ali se moram na UE v Postojni predhodno odjaviti stalno prebivališče?... (SLONEP)
Kaj moram storiti ob menjavi stalnega prebivališča? (Aljoša)
Načrtujem selitev in menjavo stalnega prebivališča. Katere formalnosti moram opraviti, da to uredim? Kako je z menjavo naslova na potnem listu, osebni izkaznici in vozniškem dovoljenju? Katere inštitucije moram o spremembi obvestiti? Hvala za odgovor.... (SLONEP)
Neprofitna stanovanja (NN)
Kje so lokacije neprofitnih stanovanj... (SLONEP)
Nadomestno stanovanje (NN)
Živim z družino (3člana) v hiši katera je last podjetja v katerem delam. Podjetje se je odločilo da bo izpraznila hišo, in v njej postavila drugo dejavnost. Zanima me če podjetje ko nam bo dodelilo nadomestna stanovanja mora upoštevati kake pogoje,(velikost stanovanja prej, število družinskih članov) ali nas lahko da v manjše stanovanje. ... (SLONEP)
Izselitev iz najemniškega stanovanja (P.O.)
V najemu imam službeno stanovanje. Z več strani sem dobila informacijo, da bi mi ob izselitvi iz stanovanja, morali plačati določen procent vrednosti stanovanja, vendar v pogodbi kaj takega ni omenjeno. Kako in v kakšnih primerih obstaja takšno izplačilo?... (SLONEP)
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog