Novice - O Slonepu

novica

Sedaj lahko vsebine na SLONEP.net ustvarjajo tudi obiskovalci - zaživela je spletna skupnost SLONEP

Sedaj lahko vsebine na SLONEP.net ustvarjajo tudi obiskovalci - zaživela je spletna skupnost SLONEP
Objavljeno dne 12.11.2010

Portal SLONEP.net se je v teh dneh povečal s povsem novim vsebinskim področjem, ki smo ga poimenovali spletna skupnost. To je del SLONEP.net, ki je namenjen predvsem uporabnikom, da bodo sami lahko ustvarjali vsebine v forumu, galeriji in blogu. S tem ponujamo več možnosti bralcem, ki so do sedaj lahko vsebine le spremljali, niso pa jih mogli ustvarjati. Nosilni del je zagotovo forum, kjer si bodo lahko uporabniki izmenjevali mnenja, debatirali in si pomagali z nasveti.

O spletni skupnosti smo pri Slonepu razmišljali že v letu 2004, ko smo se igrali z mislijo, da bi uvedli spletni forum. Zaradi različnih vzrokov, predvsem pa zaradi pomanjkanja sredstev, se v ta projekt nismo spustili, čeprav se mu nismo odpovedali. Letos spomladi smo sklenili, da je čas za uresničitev projekta pravi. Z delom na projektu smo začeli maja letos. Odločili smo se, da ne bomo naredili le foruma, saj je raznovrstnih forumov na spletu že dovolj, temveč smo se lotili izdelave spletne skupnosti, ki bo vsem registriranim uporabnikom nudila mnogo več, kot lahko nudi forum.

Spletno skupnost bomo razvijali v korakih. V prvem koraku smo pripravili forum, galerijo, bloge in novice iz podjetij. Forumi so namenjeni medsebojnim pogovorom med uporabniki, pričakujemo pa tudi, da bodo bralci, katerih vprašanja ne bodo izbrana za odgovor s strani strokovnjakov, ta zastavili na forumu, kjer jim bodo lahko pomagali z nasveti in izkušnjami drugi uporabniki. Galerija je namenjena objavi fotografij različnih zanimivosti od postopkov gradnje, izdelave predmetov, obiskov različnih prireditev in drugega, kar je povezano z vsebinami SLONEP.net. Blogi pa so namenjeni vsem, ki bi radi predstavili kakšen daljši projekt v besedi in sliki, ali pa delili zanimive misli z drugimi uporabniki.

Na spletni skupnosti pa bomo aktivno sodelovali tudi ustvarjalci portala SLONEP.net. Tako boste lahko na tem mestu spremljali uredniški blog, kjer bomo objavljali zanimivosti iz zakulisja, obveščali o novostih, ki jih pripravljamo in o drugih zanimivostih. V galeriji pa bomo objavljali tudi fotografije, ki zaradi omejenega prostora, na portalu SLONEP.net ne bodo našle prostora.

Vsebine spletne skupnosti bomo razvijali še naprej. Novosti je mogoče pričakovati že kmalu v novem letu, s časom pa bomo dodajali nove in nove vsebine.

Na spletno skupnost SLONEP >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog