Novice - O Slonepu

novica

Novo na SLONEP.net: ureditev poslovnih prostorov

Novo na SLONEP.net: ureditev poslovnih prostorov
Objavljeno dne 19.09.2008

Poslovni prostori predstavljajo za večino zaposlenih tako rekoč drugi dom. Da se bodo dobro počutili, morajo biti ustrezno opremljeni in urejeni. Kajti le zadovoljen delavec je dober delavec in počutje, ki ga ustvarja delovno okolje, je ključnega pomena za zadovoljstvo. Seveda pa je urejenost poslovnega prostora pomembna tudi za samo poslovanje, kar še posebej pride do izraza v tistih dejavnostih, kjer se stranke zadržujejo v prostorih podjetja dlje časa (npr. gostinstvo).

Pri ureditvi prostorov moramo skrbeti, da so na videz prijetni in privlačni. Pri tem morajo biti funkcionalni, ne smemo pa tudi pozabiti na ergonomske vidike, ki so ključnega pomena, da zaposleni ne bodo dobili poškodb in bolezni, ki so posledica dela na neustreznih delovnih pripomočkih (stoli, mize, stroji,…).

Na SLONEP.net smo pripravili množico različnih člankov, ki obravnavajo ustrezno ureditev delovnih prostorov v pisarniški, gostinski in storitveni dejavnosti. Pozornost smo posvetili tudi ergonomskim vidikom opreme.

Ureditev in oprema poslovnih prostorov >>

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog