Novice - O Slonepu

novica

SLONEP.net presegel 70.000 različnih mesečnih obiskovalcev

Objavljeno dne 20.06.2008

SLONEP.net je od jeseni lani povečal doseg na preko 70.000 različnih mesečnih obiskovalcev, je pokazala zadnja raziskava Slovenske oglaševalske zbornice MOSS Pomlad 2008. Glede na jesen se je doseg povečal za 6 %, v zadnjem letu pa za 18 %. Visoka letna rast je posledica kakovostnega dela celotne ekipe.

V obdobju od 31. marca 2008 do 27. aprila 2008 je spletni nepremičninski portal SLONEP.net obiskalo 70.613 različnih obiskovalcev, ki so si v povprečju ogledali 10,8 strani. Izbirali so lahko med preko 17.000 različnimi stranmi z vsebino. Merjenje je pokazalo, da SLONEP.net obiskuje 6,2 % uporabnikov interneta in 3,9 % slovenske populacije v starosti od 10 do 75 let.

Slika: Rast dosega SLONEP.net (vir: MOSS)

V zadnjem letu, od pomladi 2007, se je doseg povečal za 18 %, v dveh letih, odkar MOSS poteka pa za 33 %.

SLONEP.net se še vedno uvršča na prvo mesto med tematskimi portali, ki niso posvečeni zabavi in daleč pred tematsko sorodne portale.

Podatki za vsa dosedanja merjenja spletne obiskanosti kažejo, da SLONEP.net neprestano povečuje svoj doseg. To je posledica aktivnega širjenja vsebin, saj niso strogo vezane zgolj na prodajo in nakup nepremičnin, temveč dajemo vedno več poudarka na vsebinah kot so urejanje notranjih prostorov, gradnji, urejanju vrta in okolice, upravljanju stanovanj, finančnim vidikom nepremičnin in drugim sorodnim temam. Glavno vodilo pri tem je zagotavljanje svežih in korektnih informacij. V tej smeri se bomo trudili tudi v prihodnje in lahko pričakujemo nadaljnjo rast dosega ter obiska.

Podrobni podatki MOSS Pomlad 2008 >>

SLONEP.net

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog