Novice - O Slonepu

novica

MOSS: SLONEP.net je vodilni slovenski nepremičninski portal

Objavljeno dne 20.12.2006

Doseg spletnega nepremičninskega portala SLONEP.net je 56.572, je ugotovila raziskava merjenje spletne obiskanosti MOSS jesen 2006. To ga uvršča na 26. mesto med vsemi spremljanimi spletnimi stranmi in na prvo mesto med vsemi specializiranimi informacijskimi portali, ki pokrivajo druga področja kot zabavo. Rezultati kažejo na stalno intenzivno rast obiska.

Raziskava je potekala od 2. oktobra 2006 do 29. oktobra 2006. V tem času je SLONEP.net obiskalo 56.572 različnih obiskovalcev ali 5,3 % rednih uporabnikov interneta ali 3,1 % slovenske populacije v starosti od 10 do 75 let. SLONEP.net je, glede na aprilsko merjenje (torej v petih mesecih), dosegel 7 % rast obiska, glede na april 2005 pa kar 62 %. V času merjenja so si obiskovalci pogledali 723.707 SLONEP.net strani. To pomeni, da si je vsak obiskovalec pogledal skoraj 13 strani.

Slika: Rast dosega spletnega nepremičninskega portala SLONEP.net, april 2005 - oktober 2006 (vir: MOSS)

 

Rezultati MOSS kažejo, da se SLONEP.net vedno bolj utrjuje med slovenskimi uporabniki interneta in da je postal univerzalni vir informacij za vse, ki kupujejo ali prodajajo nepremično, urejajo nepremičnino, urejajo vrt ali pa za svoje vsakodnevno delo potrebujejo informacije o slovenskem nepremičninskem trgu. SLONEP.net se tako uvršča v sam vrh med spletnimi nepremičninskimi stranmi. V prihodnje pričakujemo nadaljevanje rasti dosega, saj so tematike, ki jih pokrivamo, zanimive vedno širšemu krogu ljudi, povečuje pa se tudi obseg vsebin. V letošnjem letu smo začeli intenzivno razvijati podportal SLONEP Gradnja, ki je namenjen vsem, ki jih zanima gradnja nepremičnin. Prvi rezultati so že vidni, saj se je v pol leta obisk tega podportala po naših meritvah povečal za več kot 200 %.

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog