Novice

Oglasno besedilo

Zdaj je čas za investicijo v stanovanjsko gradnjo

Objavljeno dne 13.05.2018

Oživljen nepremičninski trg v Sloveniji ni omejen zgolj na Ljubljano, tudi Maribor se lahko pohvali z obuditvijo nepremičninskega trga - povpraševanje namreč presega ponudbo, zato cene nepremičnin rastejo.

Veliko je povpraševanja po stanovanjski gradnji, saj so stanovanjski objekti znova postali zanimivi kot dolgoročna naložba. V tem trenutku je torej treba zagrabiti priložnost in investirati v še neizkoriščena zemljišča v Mariboru. Strokovnjaki namreč ocenjujejo, da bi v tem trenutku v Mariboru brez težav prodali večje število stanovanj. 

Izjemno priložnost za gradnjo stanovanjskega kompleksa v urbanem predelu Maribora  predstavlja stavbno zemljišče na Iztokovi ulici, na lepi in mirni lokaciji. Zemljišče se nahaja na robu strnjene poslovno stanovanjske in trgovske soseske. V neposredni bližini se nahaja vrtec, blizu so šola, pošta, trgovski center in druge dejavnosti, ki omogočajo udobno in neobremenjeno bivanje. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Zemljišče ima pridobljeno gradbeno dovoljenje za gradnjo stanovanjskih objektov: možna je izgradnja približno 250 stanovanjskih enot (odvisno od velikosti stanovanj) s parkirnimi mesti v podzemnih garažah. Delno je na zemljišču že opravljen izkop. Okolica je dobro komunalno opremljena, vsa potrebna infrastruktura je v neposredni bližini. Več informacij o zemljišču vam je na voljo tukaj. 

Zanimivo je zagotovo tudi zazidljivo zemljišče za stanovanjsko in mešano gradnjo na odlični lokaciji na Nasipni ulici v bližini nakupovalnega centra Europark. Za zemljišče je predvidena gradnja večstanovanjskih objektov z manjšim delom mešane strukture. Zaradi bližine centra mesta in neposredne bližine nakupovalnega centra je zemljišče zelo atraktivno in predstavlja izjemno investicijsko priložnost. 

Priložnost za gradnjo stanovanjskega kompleksa v neposredni bližini parka Magdalena v središču Maribora predstavlja tudi stavbno zemljišče velikosti 11.765 m2. Atraktivno zemljišče se nahaja ob Jezdarski ulici v središču mesta Maribor. Neposredna okolica je pozidana s pretežno  večstanovanjskimi objekti. Trenutno zemljišče predstavlja ograjeno gradbišče, na katerem je bil predviden razvoj večstanovanjskega projekta. Vsa potrebna javna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini, dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Dobra lokacija in dostopnost predstavljata priložnost za razvoj čudovite večstanovanjske soseske.
 


 

Ob mariborski mestni vpadnici se nahaja še eno zemljišče za gradnjo stanovanjskih objektov. Zemljišče skupne velikosti 36.993 m2 je po občinskem prostorskem načrtu predvideno za stanovanjsko gradnjo in druge centralne dejavnosti. Okolica zemljišča je komunalno dobro opremljena, dostop do njega pa je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Več informacij o zemljišču vam je na voljo tukaj.

Ponudnik in naročnik oglasa:
DUTB, d.d.,
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01 / 429 - 38 - 95
Elektronski naslov: nepremicnine@dutb.eu

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog
Prijavite se na
brezplačne E-novice
Sejmi in prireditve

Joannes Antonius Scopoli in njegovo botanično delovanje na Slovenskem

22.05.2018 - 22.05.2018 Prvi je na sodobnih znanstvenih osnovah utemeljil vednost o rastlinah, živalih, mineralih in kamninah na Slovenskem.

Dan očarljivih rastlin

25.05.2018 - 25.05.2018 Praktični prikazi na stojnicah, delavnice in kvizi.

Holz&Bau

29.08.2018 - 01.09.2018 Sejem lesne industrije in gradnje iz lesa.

IGM - Internationale Gartenbaumesse Tulln

30.08.2018 - 03.09.2018 Največja vrtnarska in cvetličarska razstava.

The Green World 2016

06.09.2018 - 07.09.2018 Hortikulturni sejem.

Anketa

Moja hiša potrebuje