Novice

Oglasno besedilo

Vse za prenovo vašega doma na enem mestu

Objavljeno dne 11.03.2015

Ko govorimo o adaptaciji stanovanj in hiš, je prostorsko planiranje edinstvena priložnost, da vaš bodoči stanovanjski prostor prilagodimo vašim potrebam, željam in zahtevam. Verjemite svojemu okusu in željam. Pozabite na trende in si zamislite kakšen izgled prostora si želite. V njem se morate počutiti sproščeno in zadovoljno. Zamislite si kaj vas navdihuje, veseli in kje se počutite dobro. S pametno izbiro barv, svetil in materialov, kakor tudi s pazljivo izbiro pohištva,  ustvarite  pravo atmosfero doma, v katerem se počutite dobro, sproščeno, veselo in zadovoljno.

Na nas je, da v dogovoru z vami, spremenimo strukturo vašega doma, po vaših željah. S preciznim planiranjem razporeda, dodatnimi razširitvami , rušenjem odvečnih zidov in zidanjem novih,  izkoristimo največji možen del prostora, ki nam je na voljo. Izkoristiti je potrebno prav vsak centimeter prostora. Ravno tako pa je potrebno upoštevati funkcionalnost, saj je to prostor, v katerem boste živeli vi.           

Tako je potrebno na steni, ki je predvidena za postavitev TV sprejemnika, avtomatsko postaviti tudi elektriko za priklop ter linijo za vašega ponudnika TV signala. Razne vtičnice za gospodinjske aparate, elektrika za montažo klimatske naprave, cev za odvod kondenzacije klimatske naprave itd. Vse to so stvari na katere je potrebno pomisliti pri prostorskem planiranju. Absolutno je nesprejemljivo, da po adaptaciji prostora, še vedno potrebujemo podaljške ali pa kable za zvočnike polagamo v vidne kanalete.

S ciljem, da dosežemo najbolj komforten prostor in to ne glede na velikost vašega stanovanja, vam bomo pomagali pri planiranju razporeda sanitarij v kopalnici, pohištva v dnevni sobi, spalnici , otroški  sobi, kuhinji itd..

Gradbeništvo je naša strast

Od krovstva, zidanja in zemeljskih del, do adaptacij prostorov različnih namembnosti ter na koncu zaključnih del v gradbeništvu.

Pokličite nas in našli bomo najboljše rešitve!

Vir: SLONEP

Več: http://www.golob-gh.si/

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog