Novice

Oglasno besedilo

Večnamenske talne plošče Bergo

Objavljeno dne 21.03.2019

Rešitev za vgradnjo na vlažne, razpokane betonske ali obrabljene lesene površine. 

Bergo so tla, ki jih je mogoče položiti skoraj povsod. Plošče, ki jih je mogoče položiti tam, kjer druge talne obloge niso primerne - na vlažne in razpokane površine; za vsa klimatska okolja.

Vodilni svetovni proizvajalec večnamenskih plošč Bergo je proizvajalec inovativnih, trpežnih in okolju prijaznih plošč. Plošče so narejene brez nevarnih emisij, brez vsebnosti PVC in BPA (brez bisfenola, ftalatov in toksične plastike). So narejene iz  100 % razgradljivih materialov.  Imajo vse možne ateste, ki to kvaliteto samo potrjujejo. So zelo trpežne, saj zdržijo od 2 do 7,5 ton/m2.

Bergo plošče so razvite za domača okolja, javne prostore ter dvorane, suha ali vlažna ter izjemno težko prehodna območja (voda, sneg, led).

Osnovni material za vsa Bergo tla je okolju prijazen polipropilen, ki ne oddaja nobenih emisij, kar pomeni, da izpolnjuje okoljska in zdravstvena merila. To je material, ki ga je možno 100% reciklirati. Tla Bergo se lahko reciklirajo tudi v bolj neposredni obliki. Lahko jih premaknete iz enega kraja na drugega - iz kleti v garažo, iz garaže na teraso, iz trgovine v skladišča,... Preprosto razdrete talne plošče Bergo in jih ponovno položite, kjerkoli želite. Lahko se v končni fazi tudi pretopijo v pečeh za ogrevanje naših domov brez okoljsko škodljivih emisij.

Povpraševanje po tej talni oblogi je vedno večje zaradi številnih razlogov:

  • nizka konstrukcijska višina, enostavna za polaganje in premikanje (brez pritrdilnih elementov: žebljev, vijakov, lepila);
  • se prilagodi na spodnjo površino (ni potrebe po izravnavi tal);
  • enostavno odvajane in prezračevanje (tla dihajo);
  • minimalno vzdrževanje, enostavno čiščenje, dolgotrajna tla;
  • lahko prenese visoke obremenitve in je okolju prijazna talna obloga;
  • privlačna, vzdržljiva in praktična tla iz neorganskega materiala;
  • material odporen na kemikalije (FDA preizkus materiala).

Tla imajo vmesni sistem z integrirano zmogljivostjo, zaradi česar je preprosto namestiti Bergo tla v okoljih z nihajočimi temperaturami. Plošče se lahko kombinirajo, kar omogoča izdelavo lastnega dizajna. Referenčne objekte imajo v svetovno znanih firmah kot so: BMW, Porsche, Lacoste, Volvo; Bauhaus, OBI, Nike,…

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog