Novice

Oglasno besedilo

Valovito ali ravno pokrito?

Objavljeno dne 02.04.2024

Vlaknocementne strešne kritine iz podjetja Swisspearl Slovenija

Swisspearl Slovenija d.o.o. je vodilna družba na področju JV Evrope, ki proizvaja in trži strešne in fasadne izdelke iz vlaknocementa, ki so ekološki in energetsko učinkoviti. Izdelani so po svetovno znani švicarski tehnologiji in sodijo po kakovosti v sam vrh sorodnih izdelkov v Evropi.

Valovito pokrito!

Dolgoletni izdelek podjetja iz Anhovega so zagotovo valovite plošče Valovitka, ki omogočajo neomejene možnosti razgibanih izvedb in zagotavljajo visoko zanesljivost izdelka v uporabi. Valovita oblika strešnih in fasadnih plošč ne le razbije vtis plastičnosti materiala, temveč daje tudi visoko statično trdnost. Prekrivanje na preklop omogoča posameznim ploščam, da ne izstopajo, kontinuirano gibanje pa je veliko bolj izrazno.

Valovite plošče so paropropustne, negorljive, korozijsko odporne ter obstojne v raznolikih vremenskih in klimatskih razmerah. Poleg tega imajo strešne plošče visoko nosilnost in trdnost kakor tudi nizko maso in so zato primerne tudi za prekrivanje streh starejših stavb ali celo zgradb na potresnih območjih. Zaradi svoje oblike in sistema prekrivanja s trodelnim slemenjakom zagotavljajo ugodno prezračevanje in preprečevanje nastajanja kondenza. Te lastnosti že dolga leta cenijo stanovalci individualnih hiš in drugih stanovanjskih objektov kakor tudi uporabniki gospodarskih objektov v industriji in kmetijstvu.

Ravno in varno!

Vlaknocementna ravna kritina ni le ''tradicionalna kritina''. Maloformatne ravne strešne plošče odpirajo širok manevrski prostor za gradnjo streh in fasad tudi za najbolj drzne. Različni formati, oblike in barve plošč dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev, ki so odraz arhitektovih ustvarjanj ali porabnikovih želja in potreb. Omogočajo izvedbo loma strešine, prehoda na fasado ter izvedbo globeli, slemena, grebena in podobno. Ravna kritina nudi rešitve za najbolj razgibane strešne površine z nakloni od 15° dalje. Plošče dosegajo visoke trdnosti, so paropropustne, negorljive in odporne proti zmrzali, zato so primerne tudi za klimatsko najbolj ekstremne in izpostavljene lege.

Novo in estetsko!

Nove strešne plošče Structa navdušujejo s svojo tekočo geometrijo, trdnostjo in vzdržljivostjo. Medsebojni preplet valov in ravnine ustvarja eleganten in strukturiran videz strehe. Prijeten in razgiban videz kritine se lepo vključuje tako v okolje urbanih središč kot podeželja. Zahvaljujoč velikemu formatu plošč je Structo mogoče hitro in ekonomično namestiti, plošče pa ustrezajo sodobnim arhitekturnim zahtevam in skoraj vsem oblikam strehe ter za strešne naklone od 11° dalje. Dovršene lastnosti visoko prilagodljivega materiala vlaknocementa ter proizvodni postopek, ki je preizkušen že vrsto let, zagotavljajo strešnim ploščam Structa najvišjo kakovost.


Foto 1: Valovitka

Strešna kritina Valovitka ni začasna modna smernica. Prepriča z lastnostmi, ki jih od nekdaj cenijo realisti: brezčasna estetika, zanesljivost, varnost, trajnost in funkcionalnost.


Foto 2: Ravna kritina

Ravna kritina s svojo gladko površino, različnimi dimenzijami in sistemi pokrivanja ter načinom pritrjevanja s kljukicami, ustvarja poleg visoke funkcionalnosti tudi izredno eleganten videz streh.


Foto 3: Structa

Nove strešne plošče Structa so na voljo v petih umirjenih strešnih barvah. Poskrbite, da bo vaša nova streha vidna že od daleč!

Swisspearl Slovenija d.o.o., Anhovo 9, 5210 Deskle, tel.: (0)5 392 16 15, [email protected], swisspearl.com

Vir: SLONEP
Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog