Novice

Oglasno besedilo

V centru Ljubljane in Maribora odlični priložnosti za investicijo in poslovno rast

Objavljeno dne 28.06.2023

Za poslovno-proizvodne prostore v centru Ljubljane in nedokončan poslovno-stanovanjski objekt Centrum v starem mestnem jedru Maribora, bosta v avgustu potekali javni elektronski dražbi, ki predstavljata izvrstno priložnost za investitorje.

Za ustvarjanje konkurenčne prednosti in razvoj podjetja 

V neposredni bližini centra Ljubljane, na naslovu Likozarjeva ulica 1 - 3, je na območju nekdanjega Dela, naprodaj bivši tiskarski kompleks, ki obsega več strnjenih poslovno-industrijskih prostorov v izmeri 11.497 m2. Takoj vseljiva poslovna stavba, industrijska stavba v večjem delu zasedena z najemniki

Poslovna stavba na Likozarjevi ulici 3, zgrajena leta 1980, je v dobrem stanju. Obsega 10 etaž, ki jih sestavljajo klet, pritličje in 8 nadstropij in je takoj vseljiva. Industrijska stavba na Likozarjevi ulici 1 je zgrajena leta 1965 za namene tiskarske proizvodnje in je potrebna posameznih adaptacijskih del. Obsega 9 etaž, ki jih sestavljajo pritličje, dve nadstropji, 4 medetaže in dve etaži kleti. Večji del stavbe zasedajo najemniki. 

Rok za prijavo na e-dražbo do 22. 8. 2023.
Več o nepremičnini. 

Investicija v nepremičninski projekt z visoko dodano vrednostjo

Sredi prijetnega in živahnega utripa strogega centra Maribora se nahaja nedokončan poslovno-stanovanjski objekt Centrum, zasnovan kot sodoben in večnamenski kompleks. Odlična lokacija nepremičnine ponuja neposredno bližino poslovnih in storitvenih dejavnosti ter enostaven dostop do javnega prevoza. Nedokončan objekt obsega tri kletne etaže, kjer so predvidene podzemne garaže, shrambe in servisni prostori. V pritličju, prvem in drugem nadstropju so predvideni svetli poslovni prostori, v preostalih etažah pa stanovanja.

Rok za prijavo na e-dražbo do 21. 8. 2023.
Več o nepremičnini. 

Ponudnik:
SDH, d.d.
Mala ulica 5
1000 LJUBLJANA

Vir: SLONEP

Več: https://nepremicnine.sdh.si

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog