Novice

Oglasno besedilo

Stanovanjska soseska Škrjančevo

Objavljeno dne 23.10.2020

Stanovanjska soseska Škrjančevo
Za preostalih devet stanovanj poteka zbiranje zavezujočih ponudb od  1.9.2020 dalje. Stanovanja se prodajajo po sistemu kdor prvi ponudi, prvi kupi (razen, če v istem dnevu prispe več ponudb za isto enoto, potem bo izbrana ponudba z najvišjo ponujeno ceno). Ponudb prejetih pred 1.9.2020 ne bomo obravnavali. Več na VABILO K ODDAJI ZAVEZUJOČIH PONUDB.



Ob idiličnem potočku in v neposredni bližini Domžal je mirna soseska Škrjančevo, ki je bila leta 2009 grajena in leta 2019 dokončana ter osvežena za vse, ki želijo upočasniti hiter utrip mesta in prisluhniti petju ptic. Soseska je dobro povezana z mestom, a hkrati umaknjena od vrveža jeklene džungle in vam zato omogoča, da se zatečete v naravo, najdete mir in poženete svoje korenine v spokojni oazi.



Stanovanjsko sosesko sestavljata dve večstanovanjski hiši etažnosti K+P+1+M. V vsaki večstanovanjski hiši je 8 stanovanj ( 4 pritlična z velikimi atriji in 4 večja nadstropna stanovanja z mansardo ). Vsakemu stanovanju pripadata dve zunanji parkirni mesti ter ena velika shramba v kleti, vsem pritličnim stanovanjem pa tudi atrij.  Ko so bila stanovanja v letu 2019 dokončana, je objekt pridobil tudi uporabno dovoljenje.
V soseščini se nahajajo rekreativne površine, najbližji otroški vrtec je oddaljen približno 1600 m, v bližini so tri osnovne šole, trgovine in bančne poslovalnice.

Stanovanjsko sosesko Škrjančevo odlikuje:

  • idilična mirna lokacija;
  • urejeno okolje;
  • zasebno otroško igrišče znotraj soseske;
  • bližina rekreativnih površin;
  • bližina vse potrebne infrastrukture;
  • velike shrambe;
  • veliki atriji pritličnih stanovanj;
  • bližina mestnega jedra Domžal;



Vsa pritlična stanovanja ( v nadaljevanju »rabljene enote« ), so bila v preteklosti že v uporabi, zato se bodo prodajala po načelu videno - kupljeno. Stanovanja v nadstropju ( v nadaljevanju »nove enote« ) se bodo prodajala  skladno z določbami Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb ( v nadaljevanju: ZVKSES ).

Nepremičnina je v lasti DUTB. Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Kreativdom ( 041/498-708, oziroma [email protected] ).

Seznam stanovanj:




 

Pritlična (rabljena) stanovanja:

Stanovanja (nova) v nadstropju:

Objekt C (Škrjančevo 51)

Pritlična (rabljena) stanovanja:

Stanovanja (nova) v nadstropju:

Ogledi stanovanj

Prodaja stanovanj bo potekala z zbiranjem zavezujočih ponudb, pri čemer varščina za nakup enega stanovanja znaša 5.000 evrov.

Prodajo za DUTB vodi nepremičninska družba Kreativdom d.o.o. Za voden ogled nas kontaktirajte preko telefonske številke 041/498-708, oziroma preko elektronske pošte [email protected].

PRODAJA:



KREATIVDOM d.o.o.
Vodovodna cesta 100
1000 Ljubljana

ELEKTRONSKI NASLOV: [email protected]
TELEFONSKA ŠTEVILKA: 041 / 498 - 708

DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

Vir: SLONEP

Več: http://www.skrjancevo.eu

Dodaj v:
  • RSS Novice
PImenik ponudnikov AAKCIJE
KSLONEP katalog